Kezzap neden kadınlara atılıyor?

Arkadaşlar bu kezzap sadece kadınlara mı atılıyor? İnternette arattığım zaman kezzap vakalarını hep kadın bir tane erkek bulabildim şu ana kadar o da bu yıl olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmem. Kezzap neden sadece kadınlara atılıyor acaba? İsveçli bilim adamları bu soru üzerinde çalışıyor ancak sonuç alamamışlar. Şaka bir yana, biz bilemeyiz neden atıldığını. Atanların psikolojisini öğrenmek lazım.

Arkadaşlar bu kezzap sadece kadınlara mı atılıyor? İnternette arattığım zaman kezzap vakalarını hep kadın bir tane erkek bulabildim şu ana kadar o da bu yıl olmuş.
O kezzap atanlara atmak istediğim tek şey engerek yılanını getirip zehir attırmak.

Cinayeti işleyen şahıstır, cinsiyet değil. Fazla gündem olmasa da bir kız, sevgilisinin yüzüne kezzap atmıştı.

Cinayeti işleyen şahıstır, cinsiyet değil. Fazla gündem olmasa da bir kız, sevgilisinin yüzüne kezzap atmıştı.
Kahramanmaraşta ki olayı diyorsun değil mi?
Benim sorumu yanlış anlamışsın dostum ben sadece neden hiç erkeğe kezzap atılmıyor diye sordum olan gene gariban kadına oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…