S Sawgent54 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #1 13900KF ve 13900K farkı nedir hangisi alınmalıdır ?
Çözüm ItsAllGoodman 20 Aralık 2022 KF modelinde dahili görüntü birimi yok. Yani anakarttan görüntü alamazsınız. Bunun dışında bir farkları yok.
KF modelinde dahili görüntü birimi yok. Yani anakarttan görüntü alamazsınız. Bunun dışında bir farkları yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.126 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Aralık 2022 #2 KF modelinde dahili görüntü birimi yok. Yani anakarttan görüntü alamazsınız. Bunun dışında bir farkları yok. Artı 0 Eksi Çözüm
KF modelinde dahili görüntü birimi yok. Yani anakarttan görüntü alamazsınız. Bunun dışında bir farkları yok.
AB0 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 654 Çözümler 6 Yer Kocaeli 20 Aralık 2022 #3 Intel İÅlemci Harf ve Rakamları Ne Anlama Geliyor? Yeni bir iÅlemciye ihtiyacınız var, ancak bazı modellerin harf ve sayı tanımları ile ilgili kafanız mı karıÅtı? Bu yazımızda Intel iÅlemcilerin harf ve www.technopat.net Artı 0 Eksi
Intel İÅlemci Harf ve Rakamları Ne Anlama Geliyor? Yeni bir iÅlemciye ihtiyacınız var, ancak bazı modellerin harf ve sayı tanımları ile ilgili kafanız mı karıÅtı? Bu yazımızda Intel iÅlemcilerin harf ve www.technopat.net
KS KS S Sawgent54 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #4 Overclockla bir alakası yok yani bazı forumlarda kilidi açık kapalı falan yazmışlarda o yüzden ince bilgiler için konuyu açtım Artı 0 Eksi
Overclockla bir alakası yok yani bazı forumlarda kilidi açık kapalı falan yazmışlarda o yüzden ince bilgiler için konuyu açtım
AB0 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 654 Çözümler 6 Yer Kocaeli 20 Aralık 2022 #5 Sawgent54 dedi: Overclockla bir alakası yok yani bazı forumlarda kilidi açık kapalı falan yazmışlarda o yüzden ince bilgiler için konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Çarpan kilidi açık olan Intel işlemcilerde K ibaresi oluyor. K ibaresi olan çarpan kilidi açık işlemcilerin overclock ile alakası oluyor. Artı 0 Eksi
Sawgent54 dedi: Overclockla bir alakası yok yani bazı forumlarda kilidi açık kapalı falan yazmışlarda o yüzden ince bilgiler için konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Çarpan kilidi açık olan Intel işlemcilerde K ibaresi oluyor. K ibaresi olan çarpan kilidi açık işlemcilerin overclock ile alakası oluyor.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 20 Aralık 2022 #6 Sawgent54 dedi: Overclockla bir alakası yok yani bazı forumlarda kilidi açık kapalı falan yazmışlarda o yüzden ince bilgiler için konuyu açtım Genişletmek için tıkla... İkisinin de kilidi açıktır. K harfi kilidi açık anlamına gelir. F harfi ise dahili GPU yok demektir. Artı 0 Eksi
Sawgent54 dedi: Overclockla bir alakası yok yani bazı forumlarda kilidi açık kapalı falan yazmışlarda o yüzden ince bilgiler için konuyu açtım Genişletmek için tıkla... İkisinin de kilidi açıktır. K harfi kilidi açık anlamına gelir. F harfi ise dahili GPU yok demektir.
KS KS S Sawgent54 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #7 Anladım saolun arkadaşlar Artı 0 Eksi