IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 2 Haziran 2022 #1 KFC tavukları çok güzel ama pahalı da, bakıyorum da bazı yerler oluyor yine çıtır tavuk yapıyorlar çok da güzel duruyor. Var mı bildiğiniz yerler?
KFC tavukları çok güzel ama pahalı da, bakıyorum da bazı yerler oluyor yine çıtır tavuk yapıyorlar çok da güzel duruyor. Var mı bildiğiniz yerler?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Haziran 2022 #2 Popeyes.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 2 Haziran 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Popeyes. Genişletmek için tıkla... Haha.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Haziran 2022 #4 IX. Corleone dedi: Haha. Genişletmek için tıkla... Ciddiyim hocam, siz butik bir yer mi arıyorsunuz?
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.743 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #5 Hocam butik yerler daha pahalı eğer öyle küçük dükkanlarda değişik soslarla falan istiyorsanız.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 2 Haziran 2022 #6 F 16 Fighting Falcon dedi: Ciddiyim hocam, siz butik bir yer mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu yemekçi elemanların gittiği fazla bilinmeyen tavukçular olur ya onlardan bahsediyorum.
F 16 Fighting Falcon dedi: Ciddiyim hocam, siz butik bir yer mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu yemekçi elemanların gittiği fazla bilinmeyen tavukçular olur ya onlardan bahsediyorum.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Haziran 2022 #7 IX. Corleone dedi: Hocam bu yemekçi elemanların gittiği fazla bilinmeyen tavukçular olur ya onlardan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Zincir yerler daha ucuz hocam, öyle yerlere giderseniz daha pahalıya patlar. İlla gitmek istiyorsanız Kadıköy'de vardır öyle mekanlar.
IX. Corleone dedi: Hocam bu yemekçi elemanların gittiği fazla bilinmeyen tavukçular olur ya onlardan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Zincir yerler daha ucuz hocam, öyle yerlere giderseniz daha pahalıya patlar. İlla gitmek istiyorsanız Kadıköy'de vardır öyle mekanlar.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 2 Haziran 2022 #8 F 16 Fighting Falcon dedi: Zincir yerler daha ucuz hocam, öyle yerlere giderseniz daha pahalıya patlar. İlla gitmek istiyorsanız Kadıköy'de vardır öyle mekanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam zincir yer de öyle pek ucuz değil yani bugün 120TL ödedim bir tane menüye.
F 16 Fighting Falcon dedi: Zincir yerler daha ucuz hocam, öyle yerlere giderseniz daha pahalıya patlar. İlla gitmek istiyorsanız Kadıköy'de vardır öyle mekanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam zincir yer de öyle pek ucuz değil yani bugün 120TL ödedim bir tane menüye.
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.817 Çözümler 3 4 Haziran 2022 #9 IX. Corleone dedi: KFC tavukları çok güzel ama pahalı da, bakıyorum da bazı yerler oluyor yine çıtır tavuk yapıyorlar çok da güzel duruyor. Var mı bildiğiniz yerler? Genişletmek için tıkla... Zincir restoran olarak Poppayes harici yok hocam. Anca cajun yapan yerlerde bulursun. Doyuyo'yu tavsiye ederim.
IX. Corleone dedi: KFC tavukları çok güzel ama pahalı da, bakıyorum da bazı yerler oluyor yine çıtır tavuk yapıyorlar çok da güzel duruyor. Var mı bildiğiniz yerler? Genişletmek için tıkla... Zincir restoran olarak Poppayes harici yok hocam. Anca cajun yapan yerlerde bulursun. Doyuyo'yu tavsiye ederim.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 4 Haziran 2022 #10 IX. Corleone dedi: Hocam zincir yer de öyle pek ucuz değil yani bugün 120TL ödedim bir tane menüye. Genişletmek için tıkla... Ben 50 liraya doyuyorum siz ne aldınız?
IX. Corleone dedi: Hocam zincir yer de öyle pek ucuz değil yani bugün 120TL ödedim bir tane menüye. Genişletmek için tıkla... Ben 50 liraya doyuyorum siz ne aldınız?