Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar 1 yıl kadar çalışmayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı? Askere kadar çalışıp askerden geldikten sonra dershaneye gitmek için para biriktireceğim. Evde tek başıma çalışma düzeni oturtamıyorum dershanenin iyi geleceği kanısındayım.
Arkadaşlar 1 yıl kadar çalışmayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı? Askere kadar çalışıp askerden geldikten sonra dershaneye gitmek için para biriktireceğim. Evde tek başıma çalışma düzeni oturtamıyorum dershanenin iyi geleceği kanısındayım.
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Mayıs 2023 #2 KFC de sipariş alacaksan daha iyi şoktan.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Yevmiyeci olarak fabrika varsa orada çalış. Yoksa şok markette çalış.
Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mayıs 2023 #4 Florxsy dedi: KFC de sipariş alacaksan daha iyi şoktan. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal mutfak kısmında. Unlama kızartma vs.
Florxsy dedi: KFC de sipariş alacaksan daha iyi şoktan. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal mutfak kısmında. Unlama kızartma vs.
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 17 Mayıs 2023 #5 İkisi de değil. Şok yerine BİM'e girmenizi öneririm. Maaş, çalışma şartları vesaire daha iyi.
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 17 Mayıs 2023 #6 Kardeşim Şok'ta çalışan bir sürü arkadaşım var hepsi de yeni bir iş bulana kadar ayrılamıyorlar. Aklın varsa KFC'de çalış
Kardeşim Şok'ta çalışan bir sürü arkadaşım var hepsi de yeni bir iş bulana kadar ayrılamıyorlar. Aklın varsa KFC'de çalış
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #7 hizmet sektörü zordur. Çalışmadım fakat kardeşim çalışıyordu. Yorulması bir kenara o koşuşturma müşterilerin tavrı falan çok zorlar. Her sipariş verdiğimde çalışanları görünce hizmet sektörü zor diyorum.
hizmet sektörü zordur. Çalışmadım fakat kardeşim çalışıyordu. Yorulması bir kenara o koşuşturma müşterilerin tavrı falan çok zorlar. Her sipariş verdiğimde çalışanları görünce hizmet sektörü zor diyorum.
Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mayıs 2023 #8 Satanachia dedi: İkisi de değil. Şok yerine BİM'e girmenizi öneririm. Maaş, çalışma şartları vesaire daha iyi. Genişletmek için tıkla... Başvurdum aramadılar.
Satanachia dedi: İkisi de değil. Şok yerine BİM'e girmenizi öneririm. Maaş, çalışma şartları vesaire daha iyi. Genişletmek için tıkla... Başvurdum aramadılar.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 17 Mayıs 2023 #9 KFC daha iyidir.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.490 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mayıs 2023 #10 AKINLASINN dedi: Yevmiyeci olarak fabrika varsa orada çalış. Yoksa şok markette çalış. Genişletmek için tıkla... Asgari ücretlinin kemiğini iliğini sömürüyorlar fabrikalarda. Fabrikalar yevmiyeci almaz bu arada.
AKINLASINN dedi: Yevmiyeci olarak fabrika varsa orada çalış. Yoksa şok markette çalış. Genişletmek için tıkla... Asgari ücretlinin kemiğini iliğini sömürüyorlar fabrikalarda. Fabrikalar yevmiyeci almaz bu arada.