Ekisporterci Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Bu konsol sözde 2020 de çıkacaktı aradan 2 yıl geçti ama hiçbir bilgi yok bu konsola ne oldu iptal falan mı edildi bilen var mı?
Bu konsol sözde 2020 de çıkacaktı aradan 2 yıl geçti ama hiçbir bilgi yok bu konsola ne oldu iptal falan mı edildi bilen var mı?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2023 #2 1 Nisan şakası değil miydi o?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.454 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 11 Ocak 2023 #3 Bence rüyadan öteye gidemez , hem fırın hem de oyuncu bilgisayarı üstüne Xbox Series X'ten küçük bir kutuya.
Bence rüyadan öteye gidemez , hem fırın hem de oyuncu bilgisayarı üstüne Xbox Series X'ten küçük bir kutuya.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #4 F4T1H dedi: Bence rüyadan öteye gidemez , hem fırın hem de oyuncu bilgisayarı üstüne Xbox Series X'ten küçük bir kutuya. Genişletmek için tıkla... Saçmalamayın, tabii ki hayal değil kendinize gelmenizi öneriyorum. KFC bunu bir firmanın yaptığını görünce saldı projeyi. Hem de bu firma Türk bir firma gurur duyun.
F4T1H dedi: Bence rüyadan öteye gidemez , hem fırın hem de oyuncu bilgisayarı üstüne Xbox Series X'ten küçük bir kutuya. Genişletmek için tıkla... Saçmalamayın, tabii ki hayal değil kendinize gelmenizi öneriyorum. KFC bunu bir firmanın yaptığını görünce saldı projeyi. Hem de bu firma Türk bir firma gurur duyun.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.454 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 11 Ocak 2023 #5 Silinen üye dedi: Saçmalamayın, tabii ki hayal değil kendinize gelmenizi öneriyorum. KFC bunu bir firmanın yaptığını görünce saldı projeyi. Genişletmek için tıkla... Bence daha var öyle bir teknolojiye, fırın yeterince yer kaplayacak. Hem sistemi nereye koyacaksın, ısınması var bir de.
Silinen üye dedi: Saçmalamayın, tabii ki hayal değil kendinize gelmenizi öneriyorum. KFC bunu bir firmanın yaptığını görünce saldı projeyi. Genişletmek için tıkla... Bence daha var öyle bir teknolojiye, fırın yeterince yer kaplayacak. Hem sistemi nereye koyacaksın, ısınması var bir de.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #6 F4T1H dedi: Bence daha var öyle bir teknolojiye, fırın yeterince yer kaplayacak. Hem sistemi nereye koyacaksın, ısınması var bir de. Genişletmek için tıkla... Düzenlediğim mesaja bakın lütfen.
F4T1H dedi: Bence daha var öyle bir teknolojiye, fırın yeterince yer kaplayacak. Hem sistemi nereye koyacaksın, ısınması var bir de. Genişletmek için tıkla... Düzenlediğim mesaja bakın lütfen.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2023 #7 F4T1H dedi: Bence daha var öyle bir teknolojiye, fırın yeterince yer kaplayacak. Hem sistemi nereye koyacaksın, ısınması var bir de. Genişletmek için tıkla... Airfryerın üstüne Xbox koymak çok zahmetli bir şey değil. Ben bile yaparım
F4T1H dedi: Bence daha var öyle bir teknolojiye, fırın yeterince yer kaplayacak. Hem sistemi nereye koyacaksın, ısınması var bir de. Genişletmek için tıkla... Airfryerın üstüne Xbox koymak çok zahmetli bir şey değil. Ben bile yaparım
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.454 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 11 Ocak 2023 #8 Barisdkmn dedi: Airfryerın üstüne Xbox koymak çok zahmetli bir şey değil. Ben bile yaparım Genişletmek için tıkla... Onu bende yaparım sorun küçücük olması, fotoğraflarda kova girecek kadar genişliği vardı.
Barisdkmn dedi: Airfryerın üstüne Xbox koymak çok zahmetli bir şey değil. Ben bile yaparım Genişletmek için tıkla... Onu bende yaparım sorun küçücük olması, fotoğraflarda kova girecek kadar genişliği vardı.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #9 4K'da 240 Hz verecekti bir de. Tavuklar hızlı pişsin diye düşünülmüş özellikler.