Anıl Bilge Megapat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 435 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #1 Elim de iki şampiyon da var sizce bunların taktikleri nelerdir ? Biraz yardımcı olur musunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2015
Uğur Öztürk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 1.047 Makaleler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #2 Bence evet hala oynanabilir. Ben rengar ağırlıklı oynuyorum bu sezon yanında lulu,karma gibi şamp. olduğu zaman çok iyi oluyor.
Bence evet hala oynanabilir. Ben rengar ağırlıklı oynuyorum bu sezon yanında lulu,karma gibi şamp. olduğu zaman çok iyi oluyor.
Anıl Bilge Megapat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 435 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #3 Uğur Öztürk dedi: Bence evet hala oynanabilir. Ben rengar ağırlıklı oynuyorum bu sezon yanında lulu,karma gibi şamp. olduğu zaman çok iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.
Uğur Öztürk dedi: Bence evet hala oynanabilir. Ben rengar ağırlıklı oynuyorum bu sezon yanında lulu,karma gibi şamp. olduğu zaman çok iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.