KHX1600C9D3K2/4G uyumlu bellekler

E

enterferans

Ziyaretçi
Gençler merhaba.

PC'imde takılı iki adet 2GB kingston 1600 MHz RAM var. Ben 2 tane daha alıp 4'e tamamlayayım diyorum.

Forumda satan bir arkadaştan buldum. Fakat kod numaraları aynı olmasına rağmen voltajları farklı gözüküyor. Nedir bu durum? Benim RAM'lerimde 1.7 - 1.9V yazıyor. Arkadaşınkiler 1.65V. Bu RAM'leri birlikte kullanabilir miyim? Kullanabilirsem satın alacağım. Ayrıca Belirtmem gerekirse Anakartım Gigabyte P55-UD3R ve i7 860 işlemcim var.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Benim RAM'lerim:
ram kucuk.JPG

Satın almak istediğim RAM'ler:

ram2.jpg

Speccy görüntüleri:
ram3.JPG
ram4.JPG
ram5.JPG

BIOS görüntülerim:
Image_1.JPG
Image_2.JPG
Image_3.JPG
Image_4.JPG
Image_5.JPG

Datasheetlerini de vereyim.

Benimkiler: http://www.kingston.com...ts/KHX1600C9D3K2_4G.pdf

Alacaklarım: http://www.kingston.com...s/KHX1600C9D3K2_4GX.pdf

Aradaki farklar,

-Alacağım RAM'ler intel® xmp (extreme memory profiles) destekliyor.

-Refresh to active/refresh command time (trfcmin) benimki 110ns, alacağım 160ns

-Maximum operating power benimki: 1.800 w alacağım 2.160 w

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap için teşekkürler.

Konuyu açtığımda, onaylandığı gibi kopyala yapıştır konu mazeretiyle 3-4 gün engellendim. Evet soruyu daha önce başka bir forumda sordum ve cevap alamadım. Daha iyi olduğunu düşündüğümden sorumu buraya taşıdım.

Çok merak ediyorum, buranın amacı bilgi paylaşımı değil mi? Siz sürekli açılan başlıkları farklı forumlardan kontrol mü ediyorsunuz? Psikopat mısınız, şizofren mi, paranoyak mı?

Ne olmuş başka bir yerde sorup cevap alamadığım bir konuyu buraya danışmışsam? Kullanıcıya ceza verecek ne var bunda?

Buraya kadar medeni bir insan gibi durumu anlattım. Şimdi çirkinleşebilirim.

Kısacası, sokayım forumuzuna!

Alın tepe tepe kullanın. kopyala yapıştır konuymuş, cezaymış, hade len ordan. Faşist herifler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı