KHX3200C16D4/8GX RAM nereden bulunur?

Tarot

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
b450m s2h
İşlemci
ryzen 5 1600
Aynı RAM'den alıp 8'den 16 GB yapmak istiyorum fakat bulamıyorum. Bu RAM'i aldığım yerden aldım fakat sahte çıktı iade ettim. Görselden bakarak yardımcı olursanız sevinirim.

1681210341855.png

Aynı RAM'den alıp 8'den 16 GB yapmak istiyorum fakat bulamıyorum. Bu RAM'i aldığım yerden aldım fakat sahte çıktı iade ettim. Görselden bakarak yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 1735935

Kingston HyperX yerine Kingston Fury Beast olarak adlandırılıyor yeni üretim RAM'ler diye biliyorum.

Bendekilerle kodun devamı aynı raminizin.

Dosya Ekleri

• 1681211001007.png
    1681211001007.png
    255,6 KB · Görüntüleme: 105
Kingston HyperX yerine Kingston Fury Beast olarak adlandırılıyor yeni üretim RAM'ler diye biliyorum.

Bendekilerle kodun devamı aynı raminizin.

Bende olan RAM'in aynısını aynı yerden sipari şettiğimde Fury Beast gelmişti ama sahteydi XMP falan yoktu CL değerleride 23-23 falandı. Part numarası aynı olan bir RAM alsam daha iyi olur diye düşünüyorum ama gelen RAM'i takıp denediğimde de sorun yoktu. Güvenli olur mu ki?

Bilendenal.com'a sorabilirsiniz bazen web sitesi dışında da ürün mevcut olabiliyor onlar resmi Kingston dağıtıcısı vardır diye düşünüyorum. Canlı destekten ulaşın.

Bilendenal.com da bulamadım canlı desteğe sorayım.

Bir sıkıntı var sanırım.

CL değerleri normal değil iade edin.(16-17 falan olması lazım CL'nin)

Evet iade ettim fakat hala 8 GB RAM almam lazım o yüzden part numarasına kadar aynı olsun istiyorum fakat bulamadım. O yüzden konu açtım.

N11'den bir satıcıya sordum ilk attığım resmi attım part numarası aynı mı diye "evet size gelen gibi" dedi, satıcı:sndbilisim. Bundan önce görselde olan gibi mi diye sorduğumda "merhaba ürün standart modeldekı gıbıdır gorseldekı gıbı" yanıtını vermişti.

Son düzenleme:
Evet iade ettim fakat hala 8 GB RAM almam lazım o yüzden part numarasına kadar aynı olsun istiyorum fakat bulamadım. O yüzden konu açtım.

N11'den bir satıcıya sordum ilk attığım resmi attım part numarası aynı mı diye "evet size gelen gibi" dedi, satıcı:sndbilisim. Bundan önce görselde olan gibi mi diye sorduğumda "merhaba ürün standart modeldekı gıbıdır gorseldekı gıbı" yanıtını vermişti.
Yardımcı oldular mı?

N11'i kastetmemiştim. Bilendenal için konuşmuştum.

Yok. Orada benim de arkadaşın attığı resimde ki RAM'in de part ve Serial numarasını aradım bulamadım.

CPU-Z de attığım resimde ki gibi fakat ramin kutusunda HX432C16FB/38 yazıyor. Bunu yazarak ve hepsiburada dan aldığımda bana sahte ürün satan satıcıdan almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı