KHX3200C16D4/8GX RAM nereden bulunur?

Yok. Orada benim de arkadaşın attığı resimde ki RAM'in de part ve Serial numarasını aradım bulamadım.

Hocam orada yazan seri numarası değil ürünü alırken kf432c16bb/8 yazıyordu iki RAM'i de farklı satıcıdan aldım ikisinde de aynısı yazıyordu.

Sadece çipleri farklı geldi(nanya ve Micron çip) şansıma alırken çiplerden falan anlamıyordum iade şansını kaçırdım 3200 MHz RAM'i 3000 MHz kullanıyorum şimdi mecbur.

Hocam orada yazan seri numarası değil ürünü alırken kf432c16bb/8 yazıyordu iki RAM'i de farklı satıcıdan aldım ikisinde de aynısı yazıyordu.

Sadece çipleri farklı geldi(nanya ve Micron çip) şansıma alırken çiplerden falan anlamıyordum iade şansını kaçırdım 3200 MHz RAM'i 3000 MHz kullanıyorum şimdi mecbur.

HX432C16FB/38 evet seri numarası bu sanırım. Ama yine de part numarası şirketler vs. aynı olsun istiyorum.

HX432C16FB/38 evet seri numarası bu sanırım. Ama yine de part numarası şirketler vs. aynı olsun istiyorum.

Hocam şu ikisine bakın Kingston HyperX etiketini HP'ye satmış anladığım kadarı ile.

Kısaca HyperX Kingston RAM'ler üretilmiyor diyebilirim ikinci elden bulmayı deneyebilirsiniz belki.

Ya da elinde stok olan bir satıcı varsa oradan alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam şu ikisine bakın Kingston HyperX etiketini HP'ye satmış anladığım kadarı ile.

Kısaca HyperX Kingston RAM'ler üretilmiyor diyebilirim ikinci elden bulmayı deneyebilirsiniz belki.

Ya da elinde stok olan bir satıcı varsa oradan alabilirsiniz.

Sahibinden'e bakmıştım birkaç satıcı var galiba oradan alabilirim. Ondan önce N11 de satan satıcıdan CPU-Z bilgisi istemeyi düşünüyorum. Yardımınız için teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu.

Yok N11 satıcıları CPU-Z bilgisini atmıyor bende sahibindene baktım. Şöyle bir CPU-Z bilgisi gördüm sizce alınır mı? Çip üreticisi farklı sadece. Çip üreticisi Kingston olan benimki.

2023-04-11_13-41.png

1681297145467.png

Son düzenleme:
1681297682553.png

1681297707218.png

Bunlar sizin söylediğiniz programın verdiği bilgiler. Uyumluluğu nasıl kontrol edeceğim bilemedim.

Eki Görüntüle 1737245

Eki Görüntüle 1737246

Bunlar sizin söylediğiniz programın verdiği bilgiler. Uyumluluğu nasıl kontrol edeceğim bilemedim.

Samsung C die varmış gördüğüm kadarı ile.

Samsung C die varmış gördüğüm kadarı ile.

Baktım da tam anlamadım N11 satıcılarından parça numarası ve çip üreticisini istemiştim. Onlarda da çip üreticisi farklı olur büyük ihtimalle. Hangi çip üreticileriyle uyumlu olur bir bilginiz var mı? Bir de SK Hynix adlı çip üreticisi ile uyumlu olur mu? En kötü 2. el olarak Sahibinden'den alacağım gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı