Kıbrıs'a giriş çıkış ile IMEI kaydı yaptırabilir miyim?

Kıbrıs'a kimliğinizle gidip yine kimliğinizle e-Devlet'ten IMEI kaydı yapabilirsiniz. Aynı gün gidiş dönüş yapsanız da oluyor, e-Devlet'te belge no yazan yere kimlikteki seri nosunu, giriş yapılan ülke kısmına Türkiye yazmanız gerekiyor bir de harç bedelini yatırdığınızda kaydınız yapılıyor

Arkadaşlar selam yeni kurala göre farklı bir ülkeden gelen telefonu kıbrısa gir çık yaparak kaydedemiyormuşuz Kıbrıs'tan alman gerekiyormuş telefonu bu konuda bilgisi olan var mı ? Gerçeklik payı var mıdır acaba ?

Arkadaşlar selam yeni kurala göre farklı bir ülkeden gelen telefonu kıbrısa gir çık yaparak kaydedemiyormuşuz kıbrıstan alman gerekiyormuş telefonu bu doğru mu bilgisi olan var mı?
Bu konu hakkında bilgisi olun yok mu ?

Son düzenleme:
Benim bildiğim böyle bir şey yok ama siz bir bilgi edinebildiniz mi?

Merhaba Türkiye'den yurt dışı telefon aldım faturası yok kardeşim Kıbrıs'ta askerdi gelirken evragı getirecek diye bu telefonu aldım lakin gemi ile geldiğinden telefonun faturasını istemişler ve olmadığı için bu evrağı alamamış. Uçakla gitsem ve geri dönsem bana bu evragı faturam olmasa bile verirler mi yardımcı olursanız sevinirim.

Kardeşinin üstüne yapacaksan evrağa gerek yok. Edevlette yurda giriş belgesindeki tarihleri yazarak kaydoluyor. Tc kimlikle giriş yaptığını belirteceksin.

Arkadaşlar bir tanıdığım gidip geliyorsun kayıt parası vermene gerek yok dedi doğru müdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…