Kıbrıs'ta Türk Telekom hattı kullanılabilir mi?

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın Kıbrıs seyehatim olacak ve hemen hemen bütün hazırlığımı yaptım fakat kendi mobil hattımı orada kullanabilecek miyim yani ne yapmam gerekiyor?

Telefonun ayarlarından Mobil ağlara girin (eğer varsa tabii) o kısımda VolTE ayarı bulunuyor. O ayarı Sadece LTE olarak değiştirin. Ama bu Custom ROM cihazlarında oluyor genellikle ama siz gene de kontrol edin.

Mobil Uygulamadan yurtdışı ayarlarını aç. Ayrıca günlük 300TL gibi pahalı bir maliyeti var. Ercan Havalimanında Vodafone falan var ordan bakabilirsiniz hat için 300 500TL'ye halledebilirsiniz bana kalırsa.

Telefonun ayarlarından Mobil ağlara girin (eğer varsa tabii) o kısımda VolTE ayarı bulunuyor. O ayarı Sadece LTE olarak değiştirin. Ama bu Custom ROM cihazlarında oluyor genellikle ama siz gene de kontrol edin.
Dediğiniz ayarı bulamadım sanırım öyle bir ayar yok ama veri dolaşımı sekmesi altında uluslararası dolaşım var ve ''asla'' olarak işaretli.

Merhaba.
Lefkoşa'ya gitmeyi düşünüyorum.
Sim kart araştırması yaparken konunuza denk geldim.

Gittiniz mi siz, gittiyseniz Sim Kart işini nasıl hallettiniz? Türkiye kimlik kartıyla pasaportsuz olarak oradan hat alabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…