LTCeruni Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Kıbrıs'tan PC almayı düşünüyorum, daha ucuza gelir mi? Nasıl alabilirim?
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 4 Aralık 2020 #2 Daha ucuz olacağını sanmıyorum. Orada elektronik ürünler bayağı pahalı benim bildiğim kadarıyla.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 4 Aralık 2020 #3 hknbrspzr dedi: Daha ucuz olacağını sanmıyorum. Orada elektronik ürünler bayağı pahalı benim bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... KDV sıfırlanmıştı en son.
hknbrspzr dedi: Daha ucuz olacağını sanmıyorum. Orada elektronik ürünler bayağı pahalı benim bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... KDV sıfırlanmıştı en son.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 4 Aralık 2020 #4 Rum kesiminde vergiler daha düşük değil mi? Daha ucuza gelir hem.
LTCeruni Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 Seybın dedi: KDV sıfırlanmıştı en son. Genişletmek için tıkla... İşte onu biliyorum ama Türkiye'ye sokunca vergi alınır mı ve orada nereden alabilirim onu bilmiyorum.
Seybın dedi: KDV sıfırlanmıştı en son. Genişletmek için tıkla... İşte onu biliyorum ama Türkiye'ye sokunca vergi alınır mı ve orada nereden alabilirim onu bilmiyorum.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.450 Makaleler 3 Çözümler 58 4 Aralık 2020 #6 Abim KKTC'de askerlik yaparken bilgisayar fiyatlarına bakmıştı, orada çoğu sistemler Sterlin ile satılıyor. Türk Lirası ile alman zor.
Abim KKTC'de askerlik yaparken bilgisayar fiyatlarına bakmıştı, orada çoğu sistemler Sterlin ile satılıyor. Türk Lirası ile alman zor.
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 4 Aralık 2020 #7 Zaten benim bildiğin çoğu ülkede, ülkeden ayrılırken vergileri geri alabiliyorsun.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 4 Aralık 2020 #8 LTCeruni dedi: İşte onu biliyorum ama Türkiye'ye sokunca vergi alınır mı ve orada nereden alabilirim onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oradan satın alıp ülkeye rahatça sokarsın benim ürünüm deyip fakat siteden satın alıp Türkiye'ye kargolatırsan vergi çıkabilir, tam bilemiyorum.
LTCeruni dedi: İşte onu biliyorum ama Türkiye'ye sokunca vergi alınır mı ve orada nereden alabilirim onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oradan satın alıp ülkeye rahatça sokarsın benim ürünüm deyip fakat siteden satın alıp Türkiye'ye kargolatırsan vergi çıkabilir, tam bilemiyorum.
LTCeruni Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #9 Silinen üye dedi: Abim KKTC'de askerlik yaparken bilgisayar fiyatlarına bakmıştı, orada çoğu sistemler sterlin ile satılıyor. Türk lirası ile alman zor. Genişletmek için tıkla... Euro ile satılıyor ama vergi yok diye biliyorum. Param var kanka, aynı paraya daha iyi bir şey neden olmasın diye düşünüyorum. Seybın dedi: Oradan satın alıp ülkeye rahatça sokarsın benim ürünüm deyip fakat siteden satın alıp Türkiye'ye kargolatırsan vergi çıkabilir, tam bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Gidip kendim alacağım.
Silinen üye dedi: Abim KKTC'de askerlik yaparken bilgisayar fiyatlarına bakmıştı, orada çoğu sistemler sterlin ile satılıyor. Türk lirası ile alman zor. Genişletmek için tıkla... Euro ile satılıyor ama vergi yok diye biliyorum. Param var kanka, aynı paraya daha iyi bir şey neden olmasın diye düşünüyorum. Seybın dedi: Oradan satın alıp ülkeye rahatça sokarsın benim ürünüm deyip fakat siteden satın alıp Türkiye'ye kargolatırsan vergi çıkabilir, tam bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Gidip kendim alacağım.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 4 Aralık 2020 #10 LTCeruni dedi: Euro ile satılıyor ama vergi yok diye biliyorum. Param var kanka, aynı paraya daha iyi bir şey neden olmasın diye düşünüyorum. Gidip kendim alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun olmaz. Kutusunu aç kişisel bilgisayarım de.
LTCeruni dedi: Euro ile satılıyor ama vergi yok diye biliyorum. Param var kanka, aynı paraya daha iyi bir şey neden olmasın diye düşünüyorum. Gidip kendim alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun olmaz. Kutusunu aç kişisel bilgisayarım de.