I ilqarov Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #1 Selam, kick indirdim açılış ekranında kalıyor ve ne kadar beklesem de açılmıyor ama önceden indirmiştim. O zaman açılmıştı şimdi açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Selam, kick indirdim açılış ekranında kalıyor ve ne kadar beklesem de açılmıyor ama önceden indirmiştim. O zaman açılmıştı şimdi açılmıyor.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.566 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mart 2024 #2 ilqarov dedi: Selam, kick indirdim açılış ekranında kalıyor ve ne kadar beklesem de açılmıyor ama önceden indirmiştim. O zaman açılmıştı şimdi açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kick uygulama konusunda zaten sıkıntılı. Şimdi büyük yayıncıları kendine çekti, yakında bütçe de artacağı için zamanla düzelir.
ilqarov dedi: Selam, kick indirdim açılış ekranında kalıyor ve ne kadar beklesem de açılmıyor ama önceden indirmiştim. O zaman açılmıştı şimdi açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kick uygulama konusunda zaten sıkıntılı. Şimdi büyük yayıncıları kendine çekti, yakında bütçe de artacağı için zamanla düzelir.