Kick boks için kaç derslik paket alınmalı?

Gelişmek için karşındaki kişi ile sparring yapman lazım. Yani özel ders pek faydalı olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta yeni rakip, yeni macera demektir. Rakibinin stiline göre dövüşmüş olacağından dolayı daha fazla şey öğrenirsin. Yani özel derste faydalı olur ancak normal, diğer öğrencilerle dövüşmen daha faydalı olur.

Son düzenleme:
Küçük yaştan beri sokakta orada burada kavga ederim kavga tecrübesi aramiyorum yani vücudun diri olması, çevik olması, iyi şekillenmesi falan gibi şeylerden bahsediyorum amacım dovusmeyi öğrenmek veya tecrübe kazanmak değil.

Küçük yaştan beri sokakta orada burada kavga ederim kavga tecrübesi aramiyorum yani vücudun diri olması, çevik olması, iyi şekillenmesi falan gibi şeylerden bahsediyorum amacım dovusmeyi öğrenmek veya tecrübe kazanmak değil.
O zaman özel ders alınabilir. Ben dövüşçü olmayı istiyorsun sanıyordum.

Ben yoğun olarak spor yapmayı sevdiğim için 12 dersi seçerdim. Ancak seni bilemem. Kalbin zorlanır mı, zorlanmaz mı bilemiyorum. Ancak dediğim gibi ben ağır antrenman yaptığımdan dolayı 12 dersi seçerdim.

Son düzenleme:

Dövüş sporu yapmakla sokak kavgası bir değil ki. Benim sana önerim kulüp ortamında çalışmaktır. Ama özel derste hiç yoktan iyidir. Lapa dövmek iyi gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı