Kick boks vs normal boks

279683

Hectopat
Merhaba, ben ileriye dönük bir boks kariyeri yapmayı planlayan biriyim fakat normalde boks yazılmayı planlıyordum etrafta hiç normal boks yeri yok hep kick box var, kick box yazılsam ileriye dönük bir kariyer yapabilir miyim? Bir de kick box sadece tekme üzerine kurulumu tekme atmak konusunda pek iyi değilim hantalım kısacası yumruk daha avantajlı geliyor.

Merhaba, ben ileriye dönük bir boks kariyeri yapmayı planlayan biriyim fakat normalde boks yazılmayı planlıyordum etrafta hiç normal boks yeri yok hep kick box var, kick box yazılsam ileriye dönük bir kariyer yapabilir miyim? Bir de kick box sadece tekme üzerine kurulumu tekme atmak konusunda pek iyi değilim hantalım kısacası yumruk daha avantajlı geliyor.

Öncelikle kick boks sadece tekme üzerine kurulu değil ikisi de eşit ağırlıklıydı en azından benim yaptığım spor yerinde. Yeşil kuşağa kadar gittim sonra daha gitmedim sıkılıp. Çok fazla çalışman gerekiyor. Birisiyle karşı karşıya geçip tekme yumruk atıyorsun tekmesinden kaçıyorsun yumruğundan kaçıyorsun tek ayak üstünde 20 tane kişinin bacaklarının arasından atlıyorsun şınav çekiyorsun mekik çekiyorsun takla atıyorsun yani asıl konuya gelirsek 5-6 yıl boyunca bunları yapamayacaksan deneme bile. Normal boks tercih etme bence ben tam gitmedim pek bilmiyorum.

ikiside nerdeyse aynı şey

Technopat Haberler

Geri
Yukarı