Kick boksa mu yoksa güreşe mi önce gidilmeli?

Eren Utku

Decapat
Daha fazla  
Şimdi dostlar biliyorsunuz fazla parlak yerlerde yaşamıyoruz bu yüzden bir dövüş sanatı öğrenmek istiyorum. İkisi de ilgim olan sporlar ama aynı anda yapmak gibi bir niyetim yok(Büyük ihtimalle yapamam zaten). Güç bakımından güreş önerilse bile sokak kavgaları için genelde boks öneriliyor. Sizin bu konuda ki düşünceleriniz nedir? Şu anda ihtiyacım olan nedir?

Yere düşerseniz işiniz biter 1'den fazla kişi varsa ayaktan çok kollarınızı kullanmanız gerekir sokakta.

Eğer adamlar birden fazla kişiyse güreş öğrenip yerde debelenmen bir işe yaramaz. Ayrıca o anda kot pantolonda giyiyor olabilirsin. Yumrukların her zaman seninle beraber. Lee Sin hocamın bir sözü var: - Senin iraden benim ellerim.

Hocam 3 yıldır profesyonel MMA yapıyorum size verebileceğim ilk tavsiye bu tarz sporları sokaklar da kullanmak için öğrenmeyin. İkinci olarak eğer ki illa kavga edeceğim diyorsanız Kick boks önerebilirim.

Hocam 3 yıldır profesyonel MMA yapıyorum size verebileceğim ilk tavsiye bu tarz sporları sokaklar da kullanmak için öğrenmeyin. İkinci olarak eğer ki illa kavga edeceğim diyorsanız Kick boks önerebilirim.
Eyvallah ustam. Uzun süredir ilgimi çekiyor ikisi de, kavga işin bahanesi açıkçası bizim ülkede "kavga etmeyeceksen ne gerek var la" diyenler çok var, buna hobi olarak bakan çok insan tanımıyorum

Eyvallah ustam. Uzun süredir ilgimi çekiyor ikisi de, kavga işin bahanesi açıkçası bizim ülkede "kavga etmeyeceksen ne gerek var la" diyenler çok var, buna hobi olarak bakan çok insan tanımıyorum.

Hocam Türkiye gibi bir ortamda sizi kick boks ya da MMA kurtarmaz. Kalleşin biri gelip bıçak çekebilir ya da silah patlatabilir o yüzden bunu sokaklar da kullanmak için öğrenmeyin. Kendinizi savunmak için öğrenebilirsiniz ayrıca hepimiz insanız içimizde kavga kaos var kimse inkar edemez şimdiden spor hayatınızda başarılar dilerim.

Sağ olun ustam. Olacağı varsa olur artık yapacak bir şey yok. Size de profesyonel kariyerinizde başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…