Alperbro Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 2 Yer Kocaeli 8 Ekim 2023 #11 Aras the Great dedi: 3 yıla göre gayet kötü, fiziğinize biraz önem verin, fitness ile destekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kick boksa gidiyor musunuz gidiyorsanız kaç yıldır/aydır?
Aras the Great dedi: 3 yıla göre gayet kötü, fiziğinize biraz önem verin, fitness ile destekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kick boksa gidiyor musunuz gidiyorsanız kaç yıldır/aydır?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 8 Ekim 2023 #12 Vücut hareketlerine önem verin, basitinden 3 yıllık ama senin sikletinden düşük birisi rahatlıkla seni alır gibi gözüküyor. Alperbro dedi: Hocam kick boksa gidiyor musunuz gidiyorsanız kaç yıldır/aydır? Genişletmek için tıkla... Amatörde olsa boks ile uğraşıyorum.
Vücut hareketlerine önem verin, basitinden 3 yıllık ama senin sikletinden düşük birisi rahatlıkla seni alır gibi gözüküyor. Alperbro dedi: Hocam kick boksa gidiyor musunuz gidiyorsanız kaç yıldır/aydır? Genişletmek için tıkla... Amatörde olsa boks ile uğraşıyorum.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 8 Ekim 2023 #13 aragonnnn02 dedi: Kaan Kazgan kavgasından sonra bizim kulübün fiyatlar zamlandı Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kulüp?
aragonnnn02 dedi: Kaan Kazgan kavgasından sonra bizim kulübün fiyatlar zamlandı Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kulüp?
Ahmet40218 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 186 8 Ekim 2023 #14 Aras the Great dedi: 3 yıla göre gayet kötü, fiziğinize biraz önem verin, fitness ile destekleyin. Genişletmek için tıkla... Fiziğim fit yine ama yumrukları nasıl çözeceğim bilmiyorum
Aras the Great dedi: 3 yıla göre gayet kötü, fiziğinize biraz önem verin, fitness ile destekleyin. Genişletmek için tıkla... Fiziğim fit yine ama yumrukları nasıl çözeceğim bilmiyorum