5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #1 Kavga edince falan ellerim titriyor sanırsam heyecandan, her neyse kick box'a yazılsam bu sorun çözülür mü?
Kavga edince falan ellerim titriyor sanırsam heyecandan, her neyse kick box'a yazılsam bu sorun çözülür mü?
qu4ster Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 9 Nisan 2023 #2 531337 dedi: Kavga edince falan ellerim titriyor sanırsam heyecandan, her neyse kick box'a yazılsam bu sorun çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Kick box a gerek bile yok heyecanını yenmeyi öğrenmen yeterli ve evet kick box öğrendiğinde kavga da özgüvenin yerine geleceği için etkisi büyük olur.
531337 dedi: Kavga edince falan ellerim titriyor sanırsam heyecandan, her neyse kick box'a yazılsam bu sorun çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Kick box a gerek bile yok heyecanını yenmeyi öğrenmen yeterli ve evet kick box öğrendiğinde kavga da özgüvenin yerine geleceği için etkisi büyük olur.
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #3 qu4ster dedi: Kick box a gerek bile yok heyecanını yenmeyi öğrenmen yeterli ve evet kick box öğrendiğinde kavga da özgüvenin yerine geleceği için etkisi büyük olur. Genişletmek için tıkla... Zaten gitcektim o yüzden sordum.
qu4ster dedi: Kick box a gerek bile yok heyecanını yenmeyi öğrenmen yeterli ve evet kick box öğrendiğinde kavga da özgüvenin yerine geleceği için etkisi büyük olur. Genişletmek için tıkla... Zaten gitcektim o yüzden sordum.