Beyler benim her zaman dövüş sanatlarına ilgim vardır. En sevdiğim ise ninjutsu ama eğitim veren yeri bize çok uzak olduğu için kick box istiyorum. Ama bir yandan yüzme bilmediğim ve birazda vücut yapmak istediğim için yüzme de istiyorum. Sizce seçim hangisi ?
Bir şey daha eklemek istiyorum bu sene parkur sporuna başlayacağım büyük bir ihtimalle.
Yüzmek sağlığın açısından daha yararlı olacaktır. Uzun süre yüzme sporuyla uğraşanların omuz bölgeleri çok gelişiyor ve hoş bir görüntü oluyor. Karın kasını evde de yaparsın ama yüzerek yapacağın kasları başka yerlerde yapman zor olur.
Yüzmek sağlığın açısından daha yararlı olacaktır. Uzun süre yüzme sporuyla uğraşanların omuz bölgeleri çok gelişiyor ve hoş bir görüntü oluyor. Karın kasını evde de yaparsın ama yüzerek yapacağın kasları başka yerlerde yapman zor olur.
Aslında var hocam. Ama okul biraz sorun çıkarabilir. Öğlenci olursam bu sene (lise 1) sabahları yüzmeye gidip hafta sonu kick box düşünüyorum ama gitmeme ihtimalim de var.
Eğer ilgin varsa dövüş sporlarına git. Çünkü hevesle yapılan işlerden daha iyi sonuçlar alınır ama yüzmeyi de öğrenmeni tavsiye ederim. İlerde sıkıntı çıkar, yüzme bilmediği için tatile gidemeyen insanlar tanıyorum.
Eğer ilgin varsa dövüş sporlarına git. Çünkü hevesle yapılan işlerden daha iyi sonuçlar alınır ama yüzmeyi de öğrenmeni tavsiye ederim. İlerde sıkıntı çıkar, yüzme bilmediği için tatile gidemeyen insanlar tanıyorum.
Aslında ikisine de gitmeye çalışacağım. Ama baktım olmuyor bu sene kick box düşünüyorum. Zaten bu yaz bir şey olmaz ise parkur yapacağım onunla beraber yüzme de yaparım.