Kick Box mu Yoksa Yüzme mi

Yüzme kursuna yazılmaya çalışıyorum 1 aydır. İsteme hakları olmadığı halde bir ton test yaptırıyorlar.
Basit bir üşütme yüzünden idrar testinde enfeksiyon çıktı, bir haftadır 3 tablet hap kullanıyorum geçmesi için
Şakam yok bu durumdayım, sanki havuza nükleer atık bırakıyoruz.

Haklısın hocam burada ki yüzme havuzları dolmuş seneye kayıt yaptırıyorlar seneye çıkacağımız ne malum

Sizin orayı bilmiyorum ancak İstanbul Üsküdar-Ümraniye civarlarında o kadar da fazla yüzme havuzu kursu verilmiyor.
Bazıları tadilatta zaten, küçüklüğümde gittiğim havuza yazılacağım ben de.

Bizim burada 3-5 tane var ama hepsi daha okulların yarısında dolmuş. Bu nasıl bir hevestir büyük ihtimal kick box yöneleceğim

Yüzme tüm kaslarını çalıştırdığı için ben Yüzme derim. Bayan yüzücülerin bile Maşallah'ı var. Onlar nasıl omuz öyle? Gidebiliyorsan Yüzme'ye gitmelisin.

Peki abi en çok merak ettiğim konu kick box yaparken havada takla atmayı veya esnemeyi öğretiyorlar mı ? Ve istanbul da isen hangi salona gidiyorsun ?
Kick boks da esneme çok önemlidir esnemeyi iyi yapmazsan lif yırtılmaları vb. olur ve spor hayatın biter. Benim antrenmanımda taklada vardı. Ben Tokat`da bir salona gittim. Adı Ersan Turan Spor Merkezi hocam dünya şampiyonuydu . Şunu da eklemek isterim sporda bu bir tek kick boks değil temel çok önemlidir. Salonların eğitimini araştırıp öyle gitmeni tavsiye ederim. Ben öyle yaptım ve bu konuda çok iddialıyım.

Anladım bakırköy gibi bir yerde bakacağım inşallah havada ters düz takla atması vardır

Anladım bakırköy gibi bir yerde bakacağım inşallah havada ters düz takla atması vardır
Ben bu aralar hız videoları çekmeye başladım . Sen de düzenli ve iyi antrenman yaparsan bu işte çok başarılı olursun unutma. Sana şimdiden başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…