Kick Box mu Yoksa Yüzme mi

Ben tekmemi ortalama bir adamın kafasına dengeli bir şekilde vura biliyorum. Denge konusunda da tekmenin de bir vuruş tekniği var o teknik doğrultusunda yaparsan dengeni de sağlarsın, Bir vuruşta adamı hastanelik de edersin .

Hastanelik yeter gerisine gerek yok peki hocam esneme falan öğretiyorlar peki en çok merak ettiğim şey havada ters yada düz takla atabiliyor musun ? (Neden taktın bu taklaya derseniz 1-2 yıl içine parkur yapmayı planlıyorum)

Takla birazda vücudun esnekliğine ve kabiliyete bakar. Herkes yapamaz. Takla için güreş birebir. Bana gelirsek ters takla da düz takla da atıyorum fakat yerde .

Takla birazda vücudun esnekliğine ve kabiliyete bakar. Herkes yapamaz. Takla için güreş birebir. Bana gelirsek ters takla da düz takla da atıyorum fakat yerde .
Anladım ona da çalışırız minder falan oldukça Bakalım inşallah bu sene gideceğim. Sonuçta lise 1 çömez olarak geçiyoruz ... korumak lazım

Bu sanatı iyi öğrenirsen kimse takılamaz. Bir de şunu söylemek isterim ben boks biliyorum diye havaya girip çevrene artistlik yapma adam bıçak, silah çeker o durum da boks da işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…