Kick box'a gitmek istiyorum

mstftrl34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki ay kick box'a gideceğim. Fakat gereğinden de fazla zayıfım. Yediğim halde kilo almıyorum ve metabolizmam hızlı. Kick box'a gidenlere bir sorum olacak. Şimdi box'a gidildiğinde eğer zayıfsanız, hocanız size karbonhidrat tozu falan önerisi yaptı mı veya beslenme programı falan kickboxta veriliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen benim gibisin kardeşim. Bende zayıfım ve bende spor yapmak istiyorum, verirler mi bilmiyorum toz falan.

Bence öyle saçma şeylere bulaşıp kendinize zarar vermeyin (karbondihidrat tozu), onun dışında bence ne kadar zayıf olursanız olun spor iyidir yaptıkça iştahınızda açılır zaten. Fazla kilo almaya çalışmayın bu sefer birden alırsınız hepsi bir yerde toplanır (göbek, kalça gibi) sonra hep orada birikir.

Hocam bende senin gibi çok zayıfım, 8 ay kick box'a gittim öyle bir toz yada beslenme programı vermediler. Gitmeni tavsiye ederim, bende hiç bir sorun olmadı aksine kas yaptım :D

Ama gercektende zayifim, bir de 1.70 boyum var gitmeye utaniyorum. Neyse, dayak yiye yiye alışırım artık :)

Bu arada yardımlarınız icin teşekkürler...

2 yıldır kick boks yapıyorum.Hocam bana toz veya beslenme programı gibi bir öneride bulunmadı.Ayrıca toz felan kullanma kick boks taki yaptığın kaslar vücudundan gitmez.Ama Fitness yapan birininki hemen söner.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı