A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.587 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #11 Murat Can Şimşek dedi: Oyun oynarken bir yandan chat takip etmek güzel. Ben ikinci monitörüm olmadığı için GitHub - baffler/Transparent-Twitch-Chat-Overlay: Twitch chat on top of windowed games for single monitor streamers kullanıyordum Twitch'de. Fakat senin yaptığın bu uygulama Kick için pratik olmuş. Ek olarak github linkini paylaştığım programın işlevsel özelliklerini Kick için yaptığın yazılıma ekleyebilirsin, transparan olayları, renk, tema cart curt falan. Eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bahsettiğiniz özellikleri de eklemeyi düşündüm ama ne yazık ki uygulama pek ilgi görmedi.
Murat Can Şimşek dedi: Oyun oynarken bir yandan chat takip etmek güzel. Ben ikinci monitörüm olmadığı için GitHub - baffler/Transparent-Twitch-Chat-Overlay: Twitch chat on top of windowed games for single monitor streamers kullanıyordum Twitch'de. Fakat senin yaptığın bu uygulama Kick için pratik olmuş. Ek olarak github linkini paylaştığım programın işlevsel özelliklerini Kick için yaptığın yazılıma ekleyebilirsin, transparan olayları, renk, tema cart curt falan. Eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bahsettiğiniz özellikleri de eklemeyi düşündüm ama ne yazık ki uygulama pek ilgi görmedi.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.081 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2025 #12 akt dedi: Teşekkürler hocam. Bahsettiğiniz özellikleri de eklemeyi düşündüm ama ne yazık ki uygulama pek ilgi görmedi. Genişletmek için tıkla... TR'de ilgi görmeyebilir, ingilizce olarak redditte falan paylaşın.
akt dedi: Teşekkürler hocam. Bahsettiğiniz özellikleri de eklemeyi düşündüm ama ne yazık ki uygulama pek ilgi görmedi. Genişletmek için tıkla... TR'de ilgi görmeyebilir, ingilizce olarak redditte falan paylaşın.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.587 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2025 #13 Redditte de paylaştık, upvote atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Redditte de paylaştık, upvote atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2025 #14 akt dedi: Reddit'te de paylaştık, upvote atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İhtiyacım yok ama gene de atacağım gayet mantıklı ve alternatif bir uygulama elinize sağlık hocam^^
akt dedi: Reddit'te de paylaştık, upvote atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İhtiyacım yok ama gene de atacağım gayet mantıklı ve alternatif bir uygulama elinize sağlık hocam^^