E Emre Budur Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #11 DionPvP dedi: Kusura bakma görmedim çoklu yayın açmaam sebebim bilgisayar TikTok'u anca kaldırıyordu Kick gibi bir platformu kaldırması bile zor ama 720 30 FPS verebilir bunun üstüne YouTube TikTok açmak hem benim için hem izliyiciler için zulüm olur. Genişletmek için tıkla... aynı anda yayına girmek değil genel olarak yayın vb. hakkında konuşalım daha önce hiç açmadım ama istiyorum boostlarız falan birbirimizi.
DionPvP dedi: Kusura bakma görmedim çoklu yayın açmaam sebebim bilgisayar TikTok'u anca kaldırıyordu Kick gibi bir platformu kaldırması bile zor ama 720 30 FPS verebilir bunun üstüne YouTube TikTok açmak hem benim için hem izliyiciler için zulüm olur. Genişletmek için tıkla... aynı anda yayına girmek değil genel olarak yayın vb. hakkında konuşalım daha önce hiç açmadım ama istiyorum boostlarız falan birbirimizi.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 7 Mart 2025 #12 Emre Budur dedi: aynı anda yayına girmek değil genel olarak yayın vb. hakkında konuşalım daha önce hiç açmadım ama istiyorum boostlarız falan birbirimizi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bana söyledi onu. Arkadaş yanıtla kullanmadığı için anlamamanız normal.
Emre Budur dedi: aynı anda yayına girmek değil genel olarak yayın vb. hakkında konuşalım daha önce hiç açmadım ama istiyorum boostlarız falan birbirimizi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bana söyledi onu. Arkadaş yanıtla kullanmadığı için anlamamanız normal.