Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 6 29 Ocak 2024 #1 Bilgisayardan bakıyorum kick, Play Store'da gözüküyor. Telefona geçiyorum gözükmüyor. VPN filan da kullanmıyorum. Sizde de böyle mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2024
Bilgisayardan bakıyorum kick, Play Store'da gözüküyor. Telefona geçiyorum gözükmüyor. VPN filan da kullanmıyorum. Sizde de böyle mi?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 29 Ocak 2024 #2 Ben de gözüküyor. Sizin cihazınız ile ilgili bir problem yüksek ihtimalle.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 30 Ocak 2024 #3 Kromish dedi: Bilgisayardan bakıyorum kick, Play Store'da gözüküyor. Telefona geçiyorum gözükmüyor. VPN filan da kullanmıyorum. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sürümünüz yeni olduğundan play Store'da gözükmüyor olabilir.
Kromish dedi: Bilgisayardan bakıyorum kick, Play Store'da gözüküyor. Telefona geçiyorum gözükmüyor. VPN filan da kullanmıyorum. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sürümünüz yeni olduğundan play Store'da gözükmüyor olabilir.
B berke1714 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Kromish dedi: Bilgisayardan bakıyorum kick, Play Store'da gözüküyor. Telefona geçiyorum gözükmüyor. VPN filan da kullanmıyorum. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Benim de Samsung S8 Plus cihazım da Google Play storda gözükmüyor. Bir şekide o sayfaya girincede cihazınızla uyumlu degil diyor.
Kromish dedi: Bilgisayardan bakıyorum kick, Play Store'da gözüküyor. Telefona geçiyorum gözükmüyor. VPN filan da kullanmıyorum. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Benim de Samsung S8 Plus cihazım da Google Play storda gözükmüyor. Bir şekide o sayfaya girincede cihazınızla uyumlu degil diyor.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.487 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2024 #5 Telefonda görünüyor. Hatta indirmiştim uygulamasını.
Samsunlu55TR Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2024 #6 berke1714 dedi: Benim de Samsung S8 Plus cihazım da Google Play storda gözükmüyor. Bir şekide o sayfaya girincede cihazınızla uyumlu degil diyor. Genişletmek için tıkla... Android sürümünden kaynaklı olabilir. Belkide destek yoktur.
berke1714 dedi: Benim de Samsung S8 Plus cihazım da Google Play storda gözükmüyor. Bir şekide o sayfaya girincede cihazınızla uyumlu degil diyor. Genişletmek için tıkla... Android sürümünden kaynaklı olabilir. Belkide destek yoktur.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 6 17 Haziran 2024 #7 berke1714 dedi: Benim de Samsung S8 Plus cihazım da Google Play storda gözükmüyor. Bir şekide o sayfaya girincede cihazınızla uyumlu degil diyor. Genişletmek için tıkla... Benimkinin olma sebebi attığım ROM yüzündenmiş. İnternetten APK olarak indirip, sorun yaşamadan kullanmıştım. Sende öyle yapabilirisin.
berke1714 dedi: Benim de Samsung S8 Plus cihazım da Google Play storda gözükmüyor. Bir şekide o sayfaya girincede cihazınızla uyumlu degil diyor. Genişletmek için tıkla... Benimkinin olma sebebi attığım ROM yüzündenmiş. İnternetten APK olarak indirip, sorun yaşamadan kullanmıştım. Sende öyle yapabilirisin.