Kick üzerinden dava edeceğini söyleyen birisinin dava sonucu ne olur?

seller

Hectopat
Daha fazla  
Bugün LoL, oynarken maçıma bir yayıncı geldi, yayıncı dediğime bakmayın 1-2 izleyicisi olan bir eleman. Maçın ortalarında ben buna Kick aracılığı ile benimle oynaması gerektiğini falan yazdım beni toxicledi. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Sonra bana laf etmeye devam edince ben de kötü oynadığını söyledim (herhangi bir hakaret, küfür vb yok) ve bu şahıs benim tüm ailevi değerlerime sövüp beni Kick sohbetinden banladı. Ben de bu kadar küfür altında kalmak istemeyip Instagram üzerinden buna küfürler yağdırıp birkaç tehdit ettim. Ve şimdi bu kişi beni dava edeceğini söylüyor. Niyeti muhtemelen ciddi ama benim merak ettiğim şey dava sonucu ne olur? Çünkü Instagram'dan bana yazdığı mesajlarda bir dava açıp kazanacağına emin.

Karşılıklı hakaret var, kick üzerinden kanıtları toplayın. Sizde karşı dava açacağınızı söyleyin.

Şunları da eklemek istiyorum, kişi ilk önce bana ailevi küfür etti maç boyunca ismimi kullanmadan küfürler yağdırdı, oyunun sonunda ben buna bir şey demeden önce "bilmem ne çocukluğundan dolayı report etmek lazım" gibi bir tabir kullandı. Ve bende ikinci bir kick hesabı açıp buna kendi chatinde küfür ettim, sonra bu kişi bana "yakın bir yerde olsan da sana şöyle şöyle yapsam" gibi bir küfür kullandı. Ben bu küfürlerin hepsinin klibini aldım ama bu tek kanıtım bu klipler eğer Kick tarafında bu klipleri silebilirse sunabileceğim bir kanıt olmayacak ve tamamen haksız duruma düşeceğim.

Karşılıklı hakaret var, kick üzerinden kanıtları toplayın. Sizde karşı dava açacağınızı söyleyin.
Kick üzerinden aldığım klipleri silebilir mi, çünkü video kaydı almadım.

Şunları da eklemek istiyorum, kişi ilk önce bana ailevi küfür etti maç boyunca ismimi kullanmadan küfürler yağdırdı, oyunun sonunda ben buna bir şey demeden önce "bilmem ne çocukluğundan dolayı report etmek lazım" gibi bir tabir kullandı. Ve bende ikinci bir kick hesabı açıp buna kendi chatinde küfür ettim, sonra bu kişi bana "yakın bir yerde olsan da sana şöyle şöyle yapsam" gibi bir küfür kullandı. Ben bu küfürlerin hepsinin klibini aldım ama bu tek kanıtım bu klipler eğer Kick tarafında bu klipleri silebilirse sunabileceğim bir kanıt olmayacak ve tamamen haksız duruma düşeceğim.
Adını vermeden mi yaptı ?

Kick üzerinden aldığım klipleri silebilir mi, çünkü video kaydı almadım.
Al da adını vermemişse bilmiyorum sonuç çıkar mı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı