Akalimain112 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar kick programından önceki yayın geçmişi nasıl silinir bilen var mıdır? Bulamadım bir türlü. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
Arkadaşlar kick programından önceki yayın geçmişi nasıl silinir bilen var mıdır? Bulamadım bir türlü.
L leadsoldi Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 103 Çözümler 2 11 Şubat 2024 #2 Profil Fotoğrafı > Yayıncı Paneli > Studio > Vods girdikten sonra silmek istediğin yayının üstüne tıkla sile bas.
Profil Fotoğrafı > Yayıncı Paneli > Studio > Vods girdikten sonra silmek istediğin yayının üstüne tıkla sile bas.
Akalimain112 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 kral peki twitch mi daha iyi kick mi leadsoldi dedi: Profil Fotoğrafı > Yayıncı Paneli > Studio > Vods girdikten sonra silmek istediğin yayının üstüne tıkla sile bas. Genişletmek için tıkla...
kral peki twitch mi daha iyi kick mi leadsoldi dedi: Profil Fotoğrafı > Yayıncı Paneli > Studio > Vods girdikten sonra silmek istediğin yayının üstüne tıkla sile bas. Genişletmek için tıkla...
L leadsoldi Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 103 Çözümler 2 11 Şubat 2024 #4 Akalimain112 dedi: Kral peki Twitch mi daha iyi kick mi? Genişletmek için tıkla... Yayıncı değilim bilmiyorum.
Akalimain112 dedi: Kral peki Twitch mi daha iyi kick mi? Genişletmek için tıkla... Yayıncı değilim bilmiyorum.
Akalimain112 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #5 beyler yeni bir sorun var video var fakat vods da gözükmüyor video
rikutatarin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 126 15 Mart 2024 #6 Akalimain112 dedi: beyler yeni bir sorun var video var fakat vods da gözükmüyor video Eki Görüntüle 2133531 Genişletmek için tıkla... kanalında videolar sekmesinde yayın tekrarının resminin üstüne mouse'u getirdiğinde, kutucuğun sağ üstünde çarpı işareti çıkacak ona bas silinir.
Akalimain112 dedi: beyler yeni bir sorun var video var fakat vods da gözükmüyor video Eki Görüntüle 2133531 Genişletmek için tıkla... kanalında videolar sekmesinde yayın tekrarının resminin üstüne mouse'u getirdiğinde, kutucuğun sağ üstünde çarpı işareti çıkacak ona bas silinir.