Kick vs Twitch vs YouTube

SolarisV

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim bugün ilk YouTube yayınımı açtım ve ayarlımı falan ayarladım. Biraz Minecraft oynadım vs ama 1 kişi bile yayınıma gelmedi. Sizce Kick'ya da Twitch'e geçmeli miyim yoksa YouTube'da kalınır mı? Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler. Saat şu an geç olduğu için hızlı bir dönüş yapamaz isem kusuruma bakmayın <3

Sistemin iyiyse ya da yayını farklı PC'den başlatma ihtimalin varsa 3ündende açabiliyorsun.

Bence Kick'e geçmelisin Türkiye'de Twitch bayağı kitle kaybetti YouTube'da da çok yayın izleyen olduğunu düşünmüyorum

Sistemim çok iyi değil. Ofis laptopu ama idare eder bi yayın açtım. İnternetten dolayı 1 kez drop yedim. O yüzden tek bir platformdan açmak zorundayım.

Bence Kick'e geçmelisin Türkiye'de Twitch bayağı kitle kaybetti YouTube'da da çok yayın izleyen olduğun düşünmüyorum
Anladım. YouTube herkesin elinde olan bir uygulama diye belki önlerine çıkarım diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…