E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 30 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, etrafımda fitness salonu bulamadım kickbox klübü gördüm yarın oraya gideceğim bir dene yapabilirsen kal dedi. Fitnessdaki gibi bir etki görebilir miyim? Tekwandoya gitmiştim çocukken çok gereksiz bir spordu kickbox nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2023
Merhaba arkadaşlar, etrafımda fitness salonu bulamadım kickbox klübü gördüm yarın oraya gideceğim bir dene yapabilirsen kal dedi. Fitnessdaki gibi bir etki görebilir miyim? Tekwandoya gitmiştim çocukken çok gereksiz bir spordu kickbox nasıldır?
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 Kickbox'a kendimi savunmak için gittim dayak yiyip geldim ama 9 aylık bir tecrübe sonrası kendimi savunmayı normal bir insana göre çok daha iyi yapabiliyorum fakat vücut geliştirmek için gidiyorsanız sadece onun için gitmeyin.
Kickbox'a kendimi savunmak için gittim dayak yiyip geldim ama 9 aylık bir tecrübe sonrası kendimi savunmayı normal bir insana göre çok daha iyi yapabiliyorum fakat vücut geliştirmek için gidiyorsanız sadece onun için gitmeyin.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.959 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2023 #3 Hayır. Biraz gelişirsin fakat pek gelişemezsin. Fitnesse yaklaşamazsın bile.