KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Kick'de yayına başlamak istiyorum fakat benim istediğim nicki başkası kullanıyor nasıl alabilirim?
Merhaba. Kick'de yayına başlamak istiyorum fakat benim istediğim nicki başkası kullanıyor nasıl alabilirim?
SwadianLordMasterity Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 Im_Kai,Im.Kai,ImKai1 vb. kullanabilirsiniz.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #3 SwadianLordMasterity dedi: Im_kai,ım. Kai, ımkai1 vb. kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanmak istediğim ad kasatura.
SwadianLordMasterity dedi: Im_kai,ım. Kai, ımkai1 vb. kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanmak istediğim ad kasatura.
SwadianLordMasterity Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 KasaturaNotFound dedi: Kullanmak istediğim ad kasatura. Genişletmek için tıkla... Nickin sahibine ulaşıp nicki ondan satın almayı deneyebilirsiniz.
KasaturaNotFound dedi: Kullanmak istediğim ad kasatura. Genişletmek için tıkla... Nickin sahibine ulaşıp nicki ondan satın almayı deneyebilirsiniz.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 SwadianLordMasterity dedi: Nickin sahibine ulaşıp nicki ondan satın almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir süreliğine farklı bir kullanıcı adı ile takılıp belli bir izlenme ve takipçi kazanınca Kick'e mail atsam olur mu?
SwadianLordMasterity dedi: Nickin sahibine ulaşıp nicki ondan satın almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir süreliğine farklı bir kullanıcı adı ile takılıp belli bir izlenme ve takipçi kazanınca Kick'e mail atsam olur mu?
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.547 Çözümler 25 Yer İstanbul 22 Mayıs 2024 #6 KasaturaNotFound dedi: Hocam bir süreliğine farklı bir kullanıcı adı ile takılıp belli bir izlenme ve takipçi kazanınca Kick'e mail atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam niye adamın zorla ismini almaya çalışıyorsunuz ki? Başka karakterler ekleyin, vermezler ismi.
KasaturaNotFound dedi: Hocam bir süreliğine farklı bir kullanıcı adı ile takılıp belli bir izlenme ve takipçi kazanınca Kick'e mail atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam niye adamın zorla ismini almaya çalışıyorsunuz ki? Başka karakterler ekleyin, vermezler ismi.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mayıs 2024 #7 Alamazsın.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #8 Kayra342727 dedi: Hocam niye adamın zorla ismini almaya çalışıyorsunuz ki? Başka karakterler ekleyin vermezler ismi. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu platformda ve oyunda bu nicki kullanıyorum o yüzden.
Kayra342727 dedi: Hocam niye adamın zorla ismini almaya çalışıyorsunuz ki? Başka karakterler ekleyin vermezler ismi. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu platformda ve oyunda bu nicki kullanıyorum o yüzden.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.547 Çözümler 25 Yer İstanbul 22 Mayıs 2024 #9 KasaturaNotFound dedi: Hocam çoğu platformda ve oyunda bu nicki kullanıyorum o yüzden Genişletmek için tıkla... Alamazsınız.
KasaturaNotFound dedi: Hocam çoğu platformda ve oyunda bu nicki kullanıyorum o yüzden Genişletmek için tıkla... Alamazsınız.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #10 Kayra342727 dedi: Alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı hocam tek çare adamla konuşup nicki satın almayı denemek.
Kayra342727 dedi: Alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı hocam tek çare adamla konuşup nicki satın almayı denemek.