Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 28 Ocak 2025 #1 Yaklaşık 1 haftadır yayın yapıyorum ve bu kadar büyüyebildim, yarısı arkadaşlarım ve sabit izleyici kitlem yok. Ayrıyeten TikTok ve YouTube'da yayın kliplerini paylaştım iyi izlendi fakat takip eden olmadı, hızlı büyümek için ne yapmalıyım?
Yaklaşık 1 haftadır yayın yapıyorum ve bu kadar büyüyebildim, yarısı arkadaşlarım ve sabit izleyici kitlem yok. Ayrıyeten TikTok ve YouTube'da yayın kliplerini paylaştım iyi izlendi fakat takip eden olmadı, hızlı büyümek için ne yapmalıyım?
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 28 Ocak 2025 #2 Hocam merhaba hızlı büyümek diye bir şey yoktur sabırla bekliceksiniz ve daha çok yayın açıp daha da klip paylaşacaksınız.
Hocam merhaba hızlı büyümek diye bir şey yoktur sabırla bekliceksiniz ve daha çok yayın açıp daha da klip paylaşacaksınız.
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 Daha çok yayın ve Instagram gibi yerlerde Reels atabilirsiniz yayındaki güzel yerleri.
s3hewkii006 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Sizi öbür yayıncılardan ayıran bir şeyler olsun ki insanlar sizi izlesin.
E Ekrem Solak Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 Elraen gibi fantastik anı anlatabilirsin ve sabır her gün düzenli yayın elbetki bir kitleye sahip olmana yarayacaktır.
Elraen gibi fantastik anı anlatabilirsin ve sabır her gün düzenli yayın elbetki bir kitleye sahip olmana yarayacaktır.
Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 28 Ocak 2025 #6 Kodadiyigit dedi: Hocam merhaba hızlı büyümek diye bir şey yoktur sabırla bekliceksiniz ve daha çok yayın açıp daha da klip paylaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam sabırlıyım zaten de insanlar beni nasıl keşfedecek bu takipçilerin çoğu arkadaşım ve oyundan bulduklarım. 17 yaşındayım kendi harçlığımı çıkarmak için yapıyorum umarım büyürüm zamanla.
Kodadiyigit dedi: Hocam merhaba hızlı büyümek diye bir şey yoktur sabırla bekliceksiniz ve daha çok yayın açıp daha da klip paylaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam sabırlıyım zaten de insanlar beni nasıl keşfedecek bu takipçilerin çoğu arkadaşım ve oyundan bulduklarım. 17 yaşındayım kendi harçlığımı çıkarmak için yapıyorum umarım büyürüm zamanla.
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 28 Ocak 2025 #7 Rality dedi: Hocam sabırlıyım zaten de insanlar beni nasıl keşfedecek bu takipçilerin çoğu arkadaşım ve oyundan bulduklarım. Genişletmek için tıkla... İllaki bir gün keşfedileceksiniz.
Rality dedi: Hocam sabırlıyım zaten de insanlar beni nasıl keşfedecek bu takipçilerin çoğu arkadaşım ve oyundan bulduklarım. Genişletmek için tıkla... İllaki bir gün keşfedileceksiniz.
E Ekrem Solak Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #8 Rality dedi: Hocam sabırlıyım zaten de insanlar beni nasıl keşfedecek bu takipçilerin çoğu arkadaşım ve oyundan bulduklarım. Genişletmek için tıkla... Bunun için Kick'in seni önermesi lazım duyduğama göre Kick türkleri önermiyor diye biliyorum küçük bir kitleye sahipseniz 20 izleyici örneğin.
Rality dedi: Hocam sabırlıyım zaten de insanlar beni nasıl keşfedecek bu takipçilerin çoğu arkadaşım ve oyundan bulduklarım. Genişletmek için tıkla... Bunun için Kick'in seni önermesi lazım duyduğama göre Kick türkleri önermiyor diye biliyorum küçük bir kitleye sahipseniz 20 izleyici örneğin.
Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 28 Ocak 2025 #9 Kodadiyigit dedi: İllaki bir gün keşfedileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam Ekrem Solak dedi: Bunun için Kick'in seni önermesi lazım duyduğama göre Kick türkleri önermiyor diye biliyorum küçük bir kitleye sahipseniz 20 izleyici örneğin. Genişletmek için tıkla... Çok saçmaymış ırkçılık bu.
Kodadiyigit dedi: İllaki bir gün keşfedileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam Ekrem Solak dedi: Bunun için Kick'in seni önermesi lazım duyduğama göre Kick türkleri önermiyor diye biliyorum küçük bir kitleye sahipseniz 20 izleyici örneğin. Genişletmek için tıkla... Çok saçmaymış ırkçılık bu.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #10 Hocam size tavsiyem bir Instagram hesabı açıp kısa kesitler koyun reklam yapın. Ayrıca Kick yayınıza arkadaşlarınızı çağırın. Ekrem Solak dedi: Bunun için Kick'in seni önermesi lazım duyduğama göre Kick türkleri önermiyor diye biliyorum küçük bir kitleye sahipseniz 20 izleyici örneğin. Genişletmek için tıkla... Hocam yabancılar ne yapsın zaten Türkçe konuşan birisini adama Türk izleyici lazım.
Hocam size tavsiyem bir Instagram hesabı açıp kısa kesitler koyun reklam yapın. Ayrıca Kick yayınıza arkadaşlarınızı çağırın. Ekrem Solak dedi: Bunun için Kick'in seni önermesi lazım duyduğama göre Kick türkleri önermiyor diye biliyorum küçük bir kitleye sahipseniz 20 izleyici örneğin. Genişletmek için tıkla... Hocam yabancılar ne yapsın zaten Türkçe konuşan birisini adama Türk izleyici lazım.