Kick'te canlı yayın ekibi kurmak için arkadaş arıyorum

769333

Centipat
Merhaba, Kick üzerinden oyun yayınları yapıyordum. Bir süre şirket işlerinden dolayı ara vermiştim. Yakın zamanda tekrar başlayacağım. Canlı yayınlarda benimle düzenli olarak yayınlara katılacak ekip arkadaşları arıyorum. Oynadığım oyunlar Counter-Strike 2, Valorant, Delta Force, Warzone ve yeni çıkan oyunları da deniyorum, örnek: Rematch. Saygılı, dürüst, olgun insanları tercih ederim. +18 yaş mümkünse 😇 katılmak isteyenler Discord'tan ekleyebilir.

Discord: zzistaken

Merhaba biraz geç olabilir ama ben gelebilirim aynı türden oyunlar oynuyorum. Bende Kick'te yayınlar yapıyorum ama Discord'um yok.

Merhaba, Kick üzerinden oyun yayınları yapıyordum. Bir süre şirket işlerinden dolayı ara vermiştim. Yakın zamanda tekrar başlayacağım. Canlı yayınlarda benimle düzenli olarak yayınlara katılacak ekip arkadaşları arıyorum. Oynadığım oyunlar Counter-Strike 2, Valorant, Delta Force, Warzone ve yeni çıkan oyunları da deniyorum, örnek: Rematch. Saygılı, dürüst, olgun insanları tercih ederim. +18 yaş mümkünse 😇 katılmak isteyenler Discord'tan ekleyebilir.

Discord: zzistaken
Selamlar youtube kanalı için beraberce oynayacagımız oyun / ekip arkadaşları arıyorum. Hali hazırda ekipte 8 9 kişi var ama sayıyı 20 kişi yapmayı planlıyorum. Gt 5 den Foreste Minecrafttan Feign Goose Goose Ducka kadar her türlü oyunu oynamayı planlıyoruz. Hali hazırda attıgımız oyunlar var. Düzenli olarak bizlere katılacak bir kez gelip sonra gelmeyecekler eklemesinler. Ben düzenli olarak gelirim katılırım diyenler steam kodum 1915917738 ekleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı