Kick'te hesap açılamıyor

Daha fazla  
Hocam bugün benim 4. hesabım askıya alınışı ve maalasef yasaktan kaçınma olasılığı olan nedeni ile yasaklandı. Özefer ben de buraya başvurayım dedim en son çare ve bir süredir daha önce de şu veled sorunla karşılaşıyorum. Balını falan mı kaçırıyormuş ne saçma saban bir ddros sorunu sanırsam. Her tarayıcı sıfırlasam da fayda edecek bir şey olmadığı için burayı çare olarak gördüm ve geldim. Sorun şu hesap oluştur kısmında en altta hesaba kayıt ol veya Google hesapla devam et butonu barındırıyor. Oraya tıklayınca bir kez giriyor hesap kurma işlemine devam etmesi gerekirken aksine tekrar Kick'in kendi ana sayfasına atıyor ve tekrar deneyince honeypot not found hatasını plaketliyor. Yani neyin sorunu bu anlamadım. Siz yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bugün benim 4. hesabım askıya alınışı ve maalasef yasaktan kaçınma olasılığı olan nedeni ile yasaklandı. Özefer ben de buraya başvurayım dedim en son çare ve bir süredir daha önce de şu veled sorunla karşılaşıyorum. Balını falan mı kaçırıyormuş ne saçma saban bir ddros sorunu sanırsam. Her tarayıcı sıfırlasam da fayda edecek bir şey olmadığı için burayı çare olarak gördüm ve geldim. Sorun şu hesap oluştur kısmında en altta hesaba kayıt ol veya Google hesapla devam et butonu barındırıyor. Oraya tıklayınca bir kez giriyor hesap kurma işlemine devam etmesi gerekirken aksine tekrar Kick'in kendi ana sayfasına atıyor ve tekrar deneyince honeypot not found hatasını plaketliyor. Yani neyin sorunu bu anlamadım. Siz yardımcı olursanız sevinirim.

E mail adresinden yazın isterseniz. Benim Apple hesabımdan girmiyordu yardım ettiler güzelce.

Evet bildiriyorum genelde ama çok saçma detaylar istiyorlar bunu keşke yasaktan kaçma sebebinden askıya alınmadan önce yazsaydım bugün yayında birini izlerken bugüne denk geldi bildirilmişim ve hesabımda askıya alındı maalasef bugünden itibaren erişimim kesildi ne hesap oluşturabilir ne de yayın açabilirim bunu da ayretten şu an yazdım bu tekme bal kaçırma sorunun saçmalığı nedir ddros diyorlar ama bilmiyorum honeypot not found hatası neden kaynaklı teşekkürler tekrardan bilgilendirme için iyi akşamlar diler?

Bende çok fazla hesap açtığımda olmuyor Google verilerimi siliyorum olmuyorsa VPN açarak hesap oluştur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı