nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 26 Aralık 2022 #1 Son zamanlarda yabancılar kullanıyor. Altına da Breaking Bad Mike fotoğrafını koyuyorlar. Bu memenin anlamı ne?
Son zamanlarda yabancılar kullanıyor. Altına da Breaking Bad Mike fotoğrafını koyuyorlar. Bu memenin anlamı ne?
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.495 Çözümler 5 26 Aralık 2022 #2 Hocam şimdi şu tür memeler var ya hoca yerlerinize oturun der o sırada adı yerleriniz olan çocuk v.s. o türden
Hocam şimdi şu tür memeler var ya hoca yerlerinize oturun der o sırada adı yerleriniz olan çocuk v.s. o türden
nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 26 Aralık 2022 #3 OOM500 dedi: Hocam şimdi şu tür memeler var ya hoca yerlerinize oturun der o sırada adı yerleriniz olan çocuk v.s. o türden Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun da Mike ne alaka onu anlamadım .
OOM500 dedi: Hocam şimdi şu tür memeler var ya hoca yerlerinize oturun der o sırada adı yerleriniz olan çocuk v.s. o türden Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun da Mike ne alaka onu anlamadım .
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.495 Çözümler 5 27 Aralık 2022 #4 nasiptevarsa dedi: Hocam sağ olun da Mike ne alaka onu anlamadım . Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum ki
nasiptevarsa dedi: Hocam sağ olun da Mike ne alaka onu anlamadım . Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum ki