Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 29 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar kıl dönmesi başlangıçıymışım ve sanırım intihaptan kan gelmeye başladı. Yarın okula gideceğim, ne zaman geçer bu şey? Vallahi bıktım artık. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024
Arkadaşlar kıl dönmesi başlangıçıymışım ve sanırım intihaptan kan gelmeye başladı. Yarın okula gideceğim, ne zaman geçer bu şey? Vallahi bıktım artık.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.168 Çözümler 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 29 Eylül 2024 #2 Crowzz1903 dedi: Arkadaşlar kıl dönmesi başlangıçıymışım ve sanırım intihaptan kan gelmeye başladı. Yarın okula gideceğim, ne zaman geçer bu şey? Vallahi bıktım artık. Genişletmek için tıkla... İntihap? İltihap o. İltihap, deri yapısında bir bozulma sonrası ortaya çıkar, doktora git, başlangıç olduğu için basit operasyonla halledecektir. İlerlemiş safhalarda şarap tıpası gibi parça çıkartmaları gerekir - o çıkan parça pek yerine gelmez.
Crowzz1903 dedi: Arkadaşlar kıl dönmesi başlangıçıymışım ve sanırım intihaptan kan gelmeye başladı. Yarın okula gideceğim, ne zaman geçer bu şey? Vallahi bıktım artık. Genişletmek için tıkla... İntihap? İltihap o. İltihap, deri yapısında bir bozulma sonrası ortaya çıkar, doktora git, başlangıç olduğu için basit operasyonla halledecektir. İlerlemiş safhalarda şarap tıpası gibi parça çıkartmaları gerekir - o çıkan parça pek yerine gelmez.