Kıl dönmesi olan birisi ne yapmalı?

Kronikus

Centipat
Daha fazla  
Herhalde kil dönmesı var, birkaç aydır yeni fark ettim. Sınav senem, ameliyat olmak istemiyorum. Tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, biz doktor değiliz yani şu an sana tek tavsiye verebilecek kişi doktor. Gittin mi doktora bilmiyorum ama kesin ameliyat şart diye bir şey dedi mi?

Hocam, biz doktor değiliz yani şu an sana tek tavsiye verebilecek kişi doktor. Gittin mi doktora bilmiyorum ama kesin ameliyat şart diye bir şey dedi mi?

Doktora gideceğim zaten de yine de yasamis olan kisiler ne yaptı nu durumu yasarken onu merak ettim.

Düşüp yaralanmamdan kaynaklı belimde vardı.1 yıl kadar acısını çektim en sonunda baktım iyileşmiyor doktora gittim ameliyat dedi.Neyse oldum başarısız oldu hayatınızı fazla etkilemiyor ise lütfen dikkatli karar verin.

Acı tarzi seyler olmuyor hayatimi tek etkileyen nokta kanaması suanlik.

Bende de 8 aydır vardi kanamayla birlikte farkettim salı günü ameliyat olacağım vereceğim tek tavsiye geciktirmeden ameliyat olman geç kaldigin her gün operasyonun büyüklüğünü etkiliyor

Bende de 8 aydır vardi kanamayla birlikte fark ettim salı günü ameliyat olacağım vereceğim tek tavsiye geciktirmeden ameliyat olman geç kaldigin her gün operasyonun büyüklüğünü etkiliyor.

Sinav senemden dolayi ameliyat olursam cok geride kalacağım hiç istemyorum ama doktor ne derse o artik.

Sinav senemden dolayi ameliyat olursam cok geride kalacağım hiç istemyorum ama doktor ne derse o artik.
Gündelik yaşamı çok fazla engelleyen bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum yarın ameliyattan çıkınca deneyimlerimi yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…