Kıl dönmesi vb. bir şey yaşar mıyım?

Keremmxo78

Hectopat
Merhaba. Ben daha önceden kasık bölgesi yani erkek organların üst bölgesini daha önceden hiç almadım. Bugün alacağım ama kıl dönmesi, basık vb. şeyleri yaşamak istemiyorum. Bunun için ne yapmam lazım? İnternette kılın çıktığı yönde kesin diyorlar ama kılın çıktığı yönü nasıl anlayabilirim? Ben daha önceden bıyık, koltuk altı gibi yerleri aldım ve hep tek bir yönden alıyorum yani ya hep aşağıdan yukarıya ya da yukarıdan aşağı doğru. Kasık bölgesini alırken hangi yönden başlıyacağımızın bir önemi var mı?

Merhaba. Ben daha önceden kasık bölgesi yani erkek organların üst bölgesini daha önceden hiç almadım. Bugün alacağım ama kıl dönmesi, basık vb. şeyleri yaşamak istemiyorum. Bunun için ne yapmam lazım? İnternette kılın çıktığı yönde kesin diyorlar ama kılın çıktığı yönü nasıl anlayabilirim? Ben daha önceden bıyık, koltuk altı gibi yerleri aldım ve hep tek bir yönden alıyorum yani ya hep aşağıdan yukarıya ya da yukarıdan aşağı doğru. Kasık bölgesini alırken hangi yönden başlıyacağımızın bir önemi var mı?

Kıl dönmesi, bir baskı sonucunda kılın düzgün çıkamamasıdır. Genelde kalça tarafında olur ve çok oturan kişilerde gerçekleşir. Kasık bölgesinde oluşmasını istemiyorsanız dar giyinmemeniz yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı