Kıl dönmesinin ameliyatsız yöntemi var mı?

Makaleler
3
Merhaba, 16 yaşıma basmak üzereyim ve bugün bende kıl dönmesi olduğunu fark ettim. Daha yeni fark ettiğim için ailemin de haberi yok. Araştırma yaptım ve çok korkmaya başladım. Ameliyatları inceledikce daha da korkuyorum. Ameliyatlarda çok büyük kesikler atılıyor, çok korkuyorum. Olanlar var mı, lütfen bilgilendirsin. Yok mu bunun ameliyatsız yöntemi? Belki bilen birileri çıkar. Bundan önce de zaten damar genişlemesi vardı, ameliyat olmuştum. Çok ağrı çektim. Yine çekmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaşta kıl dönmesi sıkıntı hocam. Eğer doktorunuz ameliyat olun diyorsa mutlaka olun. Ailenizden saklamayın sakın. Hemen gidip söyleyin. Ameliyatlarında o kadar sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama sonrasında ağrı yaşatıyor.

Son düzenleme:
Merhaba, 16 yaşıma basmak üzereyim ve bugün bende kıl dönmesi olduğunu fark ettim. Daha yeni fark ettiğim için ailemin de haberi yok. Araştırma yaptım ve çok korkmaya başladım. Ameliyatları inceledikce daha da korkuyorum. Ameliyatlarda çok büyük kesikler atılıyor, çok korkuyorum. Olanlar var mı, lütfen bilgilendirsin. Yok mu bunun ameliyatsız yöntemi? Belki bilen birileri çıkar. Bundan önce de zaten damar genişlemesi vardı, ameliyat olmuştum. Çok ağrı çektim. Yine çekmek istemiyorum.

Merak etmeyin uyuştururlar diri diri yapacak halleri yok hocam hiç kimseden sağlığınızı tehlikeye atacak şeyleri gizlemeyin geçmiş olsun. 😘

Kıl dönmesinde uyuşturma kullanıyorlar ve sonrasında ağrısız bir biçimde kapatıyorlardı. Eğer üzerinden çok geçmediyse fazla sıkıntı olmaz. Bence hemen ailenize haber verip doktora gidin.
Bundan önce terleme oluyordu. Galiba 1 senedir var. Hem aileme haber vermekten utanıyorum hem de ya şimdi ameliyat olursam diye korkuyorum. Hem okula gidemem hem de o kesiklere dayanamam. Zaten ömrüm hastanelerde geçti, artık acı çekmek istemiyorum.

Hocam ben de oldum hala acısını çekiyorum, aileme zamanında söylemedim acilen işlemlere başlayın önerimdir(ameliyat sırasında sıkıntı yok sadece sonrasında oturma yoksa iyileşme dönemin çok daha uzun sürüyor normale göre).

Hocam ben de oldum hala acısını çekiyorum, aileme zamanında söylemedim acilen işlemlere başlayın önerimdir(ameliyat sırasında sıkıntı yok sadece sonrasında oturma yoksa iyileşme dönemin çok daha uzun sürüyor normale göre).
Ne zaman fark ettiniz, ne kadar süre sonra yani? Bir de kesikler çok büyük gözüküyor, sanki etin yarısı alınıyor. Öyle mi gerçekten?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı