Kıl fazlalığı kilo ile alakalı mıdır?

DublinDEI

Decipat
Daha fazla  
İki tane abim var. Kilolu olanın sırtında belinde bayağı kıllı ama kilosu orta-zayıf olan abimin beli sırtı tertemiz ve bacak tüyü fazla değil. ChatGPT alakasız diyor ama inanmıyorum.

İki tane abim var. Kilolu olanın sırtında belinde bayağı kıllı ama kilosu orta-zayıf olan abimin beli sırtı tertemiz ve bacak tüyü fazla değil. ChatGPT alakasız diyor ama inanmıyorum.

Kiloyla alakalı bir şey değil testosteron ile alakalıdır.

Bahsettiğin durum olsa zayıf abinde alan daha küçük olduğu için daha çok kıl olması gerekirdi. Herhangi bir şekilde alakası yok.

58 küsur kiloyum, abim 100 civarı, abimden daha fazla kıllıyım. Genetik ve hormondan kaynaklı.

Hocam kilo aldıkça cildiniz genişleyeceğinden kıl gözenekleri arasındaki boşluk artacağından fazla kilo kılı daha azmış gibi gösterebilir ama onun harici tamamen testesterona ve yaşınıza bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…