Kıl yoğunluğunun fazla olması hastalık mıdır?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Doktora gideceğim haftaya. Fakat bir de burada sormak istedim. Belli bir bölgede olan yoğun kıllar hastalık mıdır? Tedavisi var mıdır? Daha 20 yaşında bile değilim ama babamdan çok kıl var bacakta falan. Ama bazı bölgelerde ise neredeyse hiç yok. Orantısız olarak yoğunlaşmış.
Bu bir hastalık mıdır?

Hastalık olduğunu sanmıyorum genetik veya hormonsal olabilir. Ailenizde benzer bir durum var mı? Ayrıca aşırı sivilce ve saç dökülmesi var mı?

Hormon dengesizliği varsa doktorunuz ile tedavi konusunda ilerlersiniz.
Eğer genetikse lazer epilasyonuna gidebilirsiniz.

Gereksiz sivilce çıkması mevcut. Ayrıyeten kol kollarında dökülmeler bazen oluyor. Saç dökülmesi de var. Ayrıyeten erken ergenliğe girdim. Onun da etkisi olabilir mi?

Gereksiz sivilce çıkması mevcut. Ayrıyeten kol kollarında dökülmeler bazen oluyor. Saç dökülmesi de var. Ayrıyeten erken ergenliğe girdim. Onun da etkisi olabilir mi?

Evet, erken ergenlik yüzünden bu tür şeyler olabilir. En iyisi doktora danışmanız olacaktır orada gerekirse hormon testleri isteyebilirler. Hormon dengesizliği varsa tedavi edilebilir. Aynı şekilde genetikse doktordan bilgi alıp lazer epilasyonu yapabilirsiniz.

Bende hormon dengesizligi olduğunu düşünüyorum yanakta kaşta aşırı kıllanma var bende aynı şekil doktora gideceğim dahiliye ye gitmeliyiz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…