ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Omzumun sağında bir kemik var ve o taraf çok ağrıyor ve dik durmakta da sorun yaşıyorum, kifoz olabilir miyim?
Omzumun sağında bir kemik var ve o taraf çok ağrıyor ve dik durmakta da sorun yaşıyorum, kifoz olabilir miyim?
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 ulman dedi: Omzumun sağında bir kemik var ve o taraf çok ağrıyor ve dik durmakta da sorun yaşıyorum, kifoz olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok fazla opsiyon var bir doktora başvurun burada kimse size tanı koyamaz "doktor olsa bile"
ulman dedi: Omzumun sağında bir kemik var ve o taraf çok ağrıyor ve dik durmakta da sorun yaşıyorum, kifoz olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok fazla opsiyon var bir doktora başvurun burada kimse size tanı koyamaz "doktor olsa bile"
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 9 Ocak 2025 #3 ulman dedi: Omzumun sağında bir kemik var ve o taraf çok ağrıyor ve dik durmakta da sorun yaşıyorum, kifoz olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Düşük dereceliyse fotoğrafını görsek dahi anlayamayız. Ortopedi doktoruna gitmen gerekiyor.
ulman dedi: Omzumun sağında bir kemik var ve o taraf çok ağrıyor ve dik durmakta da sorun yaşıyorum, kifoz olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Düşük dereceliyse fotoğrafını görsek dahi anlayamayız. Ortopedi doktoruna gitmen gerekiyor.