F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #1 Merhaba Kılıc, sorum olacak. Diğer arkadaşlar da sorabilir. Ezel'e başlar mısın? Etiketlerseniz sevinirim.
Merhaba Kılıc, sorum olacak. Diğer arkadaşlar da sorabilir. Ezel'e başlar mısın? Etiketlerseniz sevinirim.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 9 Eylül 2020 #2 @Clarence Morrow sorgu var. Sizi buraya alalım.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 9 Eylül 2020 #3 @Clarence Morrow geri dön şef! Fakat dönerken dikkat et kılıçlanma... (Şaka bir yana keşke bana da sorgu sual yapan olsa Son düzenleme: 9 Eylül 2020
@Clarence Morrow geri dön şef! Fakat dönerken dikkat et kılıçlanma... (Şaka bir yana keşke bana da sorgu sual yapan olsa
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Eylül 2020 #4 @Clarence Morrow Hocam, son bir defaya mahsus, promu kesmek için çakınızı alabilir miyim?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 9 Eylül 2020 #5 Seradotwav dedi: Şaka bir yana keşke bana da sorgu sual yapan olsa. Genişletmek için tıkla... Yaş kaç? İsim nedir? En sevdiğin renk? En sevdiğin araç markası nedir? Türkiye'den sonra en sevdiğin ülke nedir? Al sana sorgu sual. (!)
Seradotwav dedi: Şaka bir yana keşke bana da sorgu sual yapan olsa. Genişletmek için tıkla... Yaş kaç? İsim nedir? En sevdiğin renk? En sevdiğin araç markası nedir? Türkiye'den sonra en sevdiğin ülke nedir? Al sana sorgu sual. (!)
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 9 Eylül 2020 #6 Buyurun, geldim. Ezel'e öldürseler başlamam.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 9 Eylül 2020 #7 Blacksidemre dedi: Yaş kaç? İsim nedir? En sevdiğin renk? En sevdiğin araç markası nedir? Türkiye'den sonra en sevdiğin ülke nedir? Al sana sorgu sual. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu kirletmeyelim hocam bence. Müsait bir zamanda elbet bana da yapılır diye düşünüyorum.
Blacksidemre dedi: Yaş kaç? İsim nedir? En sevdiğin renk? En sevdiğin araç markası nedir? Türkiye'den sonra en sevdiğin ülke nedir? Al sana sorgu sual. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu kirletmeyelim hocam bence. Müsait bir zamanda elbet bana da yapılır diye düşünüyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 9 Eylül 2020 #8 Clarence Morrow dedi: Buyurun, geldim. Ezel'e öldürseler başlamam. Genişletmek için tıkla... Bu KV sevgisi nereden geliyor?
Clarence Morrow dedi: Buyurun, geldim. Ezel'e öldürseler başlamam. Genişletmek için tıkla... Bu KV sevgisi nereden geliyor?
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Eylül 2020 #9 Blacksidemre dedi: Bu KV sevgisi nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Celladına aşık olmak deyimi..
Blacksidemre dedi: Bu KV sevgisi nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Celladına aşık olmak deyimi..
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 9 Eylül 2020 #10 Blacksidemre dedi: Bu KV sevgisi nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, can sıkıntısından kafama dank etti başlamak istedim. O gün bu gündür seviyorum.
Blacksidemre dedi: Bu KV sevgisi nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, can sıkıntısından kafama dank etti başlamak istedim. O gün bu gündür seviyorum.