Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Eylül 2020 #11 @Clarence Morrow Hocam, bizim soruları göz ardı ediyorsunuz sanki..
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #12 @Clarence Morrow görüşmeyeli nasılsın kral?
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #13 Ben de öyle demiştim, sonra Ramiz dayî geldi... @Clarence Morrow
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 9 Eylül 2020 #14 Elementor dedi: @Clarence Morrow Hocam, bizim soruları göz ardı ediyorsunuz sanki.. Genişletmek için tıkla... Hayır, cevaplarken spam yüzünden 30 saniye bekleme istedi. Ben de diğerini cevapladım o sürede. Vermem, Nizamettin'den sonra güvenmiyorum. Yener K. dedi: @Clarence Morrow görüşmeyeli nasılsın kral? Genişletmek için tıkla... İyiyim, teşekkür ederim. Pek bir değişiklik yok, yuvarlanıp gidiyoruz Siz nasılsınız?
Elementor dedi: @Clarence Morrow Hocam, bizim soruları göz ardı ediyorsunuz sanki.. Genişletmek için tıkla... Hayır, cevaplarken spam yüzünden 30 saniye bekleme istedi. Ben de diğerini cevapladım o sürede. Vermem, Nizamettin'den sonra güvenmiyorum. Yener K. dedi: @Clarence Morrow görüşmeyeli nasılsın kral? Genişletmek için tıkla... İyiyim, teşekkür ederim. Pek bir değişiklik yok, yuvarlanıp gidiyoruz Siz nasılsınız?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #15 @Clarence Morrow bildiğiniz gibi işte. Bir şekilde yaşıyoruz.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Eylül 2020 #16 Clarence Morrow dedi: Vermem, Nizamettin'den sonra güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, Nizamettin'i beraber haklıyabiliriz. Bu sorunu aramazda çözebiliriz. Bu sorunu çözebilmek için önce şu çakıyı promu kesmek için alabilir miyim?
Clarence Morrow dedi: Vermem, Nizamettin'den sonra güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, Nizamettin'i beraber haklıyabiliriz. Bu sorunu aramazda çözebiliriz. Bu sorunu çözebilmek için önce şu çakıyı promu kesmek için alabilir miyim?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 9 Eylül 2020 #17 Yanlış hatırlamıyorsam forumu bırakmıştı ama şu an gayet aktif duruyor.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 9 Eylül 2020 #18 Sylveon dedi: Yanlış hatırlamıyorsam forumu bırakmıştı ama şu an gayet aktif duruyor. Genişletmek için tıkla... Bırakmaya niyetlenmiştim bir ara, saçma bir karar olduğunu anladım. Elementor dedi: Hocam, Nizamettin'i beraber haklıyabiliriz. Bu sorunu aramazda çözebiliriz. Bu sorunu çözebilmek için önce şu çakıyı promu kesmek için alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu bir pusu, güvenmiyorum.
Sylveon dedi: Yanlış hatırlamıyorsam forumu bırakmıştı ama şu an gayet aktif duruyor. Genişletmek için tıkla... Bırakmaya niyetlenmiştim bir ara, saçma bir karar olduğunu anladım. Elementor dedi: Hocam, Nizamettin'i beraber haklıyabiliriz. Bu sorunu aramazda çözebiliriz. Bu sorunu çözebilmek için önce şu çakıyı promu kesmek için alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu bir pusu, güvenmiyorum.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 9 Eylül 2020 #19 @Clarence Morrow eğer birisi Kılıç'a laf ederse tam olarak ona ne yapardınız? Sürprizbozan Ve Kılıç'ın ölüm sahnesinde ne hissettiniz?
@Clarence Morrow eğer birisi Kılıç'a laf ederse tam olarak ona ne yapardınız? Sürprizbozan Ve Kılıç'ın ölüm sahnesinde ne hissettiniz?
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #20 Bu konular da sıktı... Arkadaşlar eğlenme platformu olarak burayı seçmenize bir şey diyemem fakat neden burası olduğunu sorabilirim?
Bu konular da sıktı... Arkadaşlar eğlenme platformu olarak burayı seçmenize bir şey diyemem fakat neden burası olduğunu sorabilirim?