Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlerin Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği gerçeği

Benim oyun tuvalet terliğine. Size inat karşısına kim gelirse vereceğim.

Yahu senin bir sorunun mu var anlamıyorum bana isim ver diyorum hala dalga geçiyorsun laf çarpıtıyorsun. Ampul'ü tutmuyorum, savunmuyorum.

Ondan sonra benim oyum onunla bir mi, dansöz gibi kıvırtıyorsunuz diye zırlarsınız. İşiniz gücünüz trollük. Başka bir şey demiyorum bu konuda bazı trolleride öğrenmiş oldum onları da göz ardı listesine eklerim.
 
Son düzenleme:
Kılıçdaroğlu aday olmasın.


O zaman en azından zevk alırsın.
Yok reis Johnny Sins 3. Dünya savaşı başlatır diğer ülkelere saplar. Bu şekilde kalkınmış olacağız. Ekonomi ve eğitim düzelecek (Johnny sins esprileri hep fesat ve komik oluyor yav)
 
Kılıçdaroğlu şu an başımızdaki adamdan daha kötü yapmayın etmeyin teröristler başımızda yetkili olacak buna izin vermeyin.

Gram umurumda degil Erdoğan gidecek.


Adam gibi soyluyoruz iste Erdoğan'in karsisinda kim varsa ona vereceksin ki vermezsen inşallah kuru ekmege muhtac kalirsiniz.
 
Gram umurumda degil Erdoğan gidecek.



Adam gibi soyluyoruz iste Erdoğan'in karsisinda kim varsa ona vereceksin ki vermezsen inşallah kuru ekmege muhtac kalirsiniz.
Erdoğan'dan vazgeçmeyiz gerekirse kuru ekmek, soğan yeriz. (!)

Seninde sorunların var belli Ampül'cü değilim diyorum hâla laf çarpıtıyorsunuz.
 
Erdoğan'dan vazgeçmeyiz gerekirse kuru ekmek, soğan yeriz. (!)

Seninde sorunların var belli ampul'cü değilim diyorum hâla laf çarpıtıyorsunuz.

Ben sana ampulcusunuz demiyorum ama kilictara vermeyecekseniz ya bos oy atacaksiniz ya da AKP vereceksiniz bu da ampulcu olmaniiz gosterir zaten bos oy atmak AKP'ye oy vermekle ayni şey oldugunu soylememe gerek yok o kadar bilgili oldugunu umut ediyorum iyi gunler diliyorum.

Erdoğan'dan vazgeçmeyiz gerekirse kuru ekmek, soğan yeriz. (!)

Seninde sorunların var belli ampul'cü değilim diyorum hâla laf çarpıtıyorsunuz.

Kime verecegiz diyorsun bende kilictarogluna vereceksin diyorum soru sormussun cevabini verdim itirazin var mi?
 
Hayır diyenler incenin egosuna yenik düştüğünü kabullenmek istemiyor. Fanatikliği bırakıp gerçekçi olmak gerekirse ince 1.turu bile geçemeyecek gibime geliyor kılıçdaroğlunu zerre sevmem ama yapacak bir şey yok 20 yıldır aynı kişiden bıkmadıysanız kılıçdaroğluna vermeyip asgari ücret ile zar zor ay sonunu getirmeye devam edebilirsiniz.
 
@393060 Sürekli "isim ver, isim ver" yazıyorsun. Kimlerin aday olup olmadığını araştırarak öğrenebilirsin. Çok zor değil kimlerin aday olduğunu görmek. İnterneti kullanmayı bilmiyorsun demek ki.

Çoğunluk, malum kişinin karşısında kim varsa ona oy vereceğini söylüyor. Ki zaten kim gelse istese bile mevcut durumdan kötü yönetemezler.
 
@batuotgen10
Var Kılıçdaroğluna oy vermem, Mansur aday olsaydı ona verecektim ama olmadı sanırım bir de Muharem İnce var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…