Kılıçdaroğlu neden sevilmiyor?

Aga şimdi siyasetmiş, Mansur Yavaş daha iyiymiş. Boş verin bu konuları. Benim dedem sırf CHP'de Kılıçdaroğlu var diye AKP oy veriyor. Mansur olsa hatta Mansur'u boş ver 1.5 iskender bile olsa CHP verecek siz düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın ben şuanki CHP'nin Atatürkçülükten çıktığını düşünüyorum. Oy verecek gerçek bir parti yok aslında. Ama bunların gitmesi için mecburen vereceğim.

Radikal seviyede aday olmamasını istemeniz dışında bir sorun yok. Zaten özellikle henüz oy kullanamayanların genel davranışı Kılıçdaroğlu'nu sevmemek.

Kaybettiği seçimlere bakmak yetiyor. Kim ne derse desin mevcut rejim kendisi sayesinde bu kadar uzun iktidarda kaldı. Şurada seçimlere az bir zaman kalmış ve hala sırf kendisini aday yapma hırsı yüzünden aday çıkarmıyorlar ve ideolojiye bakılmaz kişiye bakılır. Eğer kişi ideolojiyi doğru bir şekilde kullanmıyorsa oy almaz. Söyleyecek çok şey var da neyse.

Ülkeyi daha iyi yönetebilecek siyasetçiler varken Kemal dedemize oy vermemeliyiz, asıl sorun ülke genelinde sevilmemesi. "Mansur Yavaş" gibi sevilen bir politikacıyı aday olarak görmek daha hoş olacaktır.
Adam bugün rüyama girdi, seçimi kazanıp saçma sapan açıklamalar yapıyordu, hemen ertesi gün suyun fiyatına zam geliyordu. Daha ne olsun?

Anketler öyle göstermiyor. Siz Türkiye'deki halkın (büyük bir kısmının) ideolojinin ne olduğunu bile bilmeyen kişilerden oluştuğunu fark etmiyorsunuz.
Bu ilerlemeci partilerin hiçbir zaman kazanamayacağı demektir. Zaten yurtdışına gitme planım var, iyice kararımı verdim artık. Bu halk düzelmeyecek.

Haklısın ben şu anki CHP'nin atatürkçülükten çıktığını düşünüyorum. Oy verecek gerçek bir parti yok aslında. Ama bunların gitmesi için mecburen vereceğim.

Memleket Partisi'nden başka oy verilebilecek parti göremiyorum, Zafer Partisi de var fakat genel başkanı sadece kazandığı oyları kaybettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…