Kılıçdaroğlu neden sevilmiyor?

Senin milletin CS:GO ve LoL gibi yerlerde bile saygı görmüyor, bir oyuna giriyoruz ırkçılık orada bile dizboyu, yanlış düşünüyorsun hiç yabancı ülkeye gitmediğin için.
O dediğin oyunları oynayanların dünyadaki çoğunluğu 18 yaş altı ergenler, ırkı farketmeksizin hepsi toksiklik yapıyor. Yanlış bir teori.

O zaman bütün gençler toksik diyorsun. Ben değilim. Teori çöktü.

Ya kardeşim akıl var mantık var, güçlü ekonomisi güzel bir ülkede yaşıyorsun, aşağı taraftan ekonomin, alım gücün var diye mülteciler geliyor, bu senin işsizliğini arttırır, alım gücünü zayıflatır, ev kiralarını arttırır. Cidden bak forumda yaşı küçük insanlar var, belki sen de öylesin. Ama görmediğiniz bilmediğiniz, YouTube'dan gördüğünüz gibi işlemiyor bu mevzular, tıp mezunusundur orası seni seve seve alır, orada istediğin gibi yaşarsın ama gerisi hayalden öte değil. Kendini geliştirmezsen orada tuvalet, bulaşık yıkamaya gidersen kendine olan özsaygını kaybedersin, git ve tecrübe et bakalım, gitmek de kolaymış gibi konuşuyorsunuz.

Başka ülkeye gidince kendisine öncelik verilecek sanıyorsun ne diyim.Vasıflıymış. Kime göre neye göre. Hindistan diyorsun Hint nüfusu 2 milyar adam orda ki pazar payını düşünerek Hintliye kötü davranmıyor. Herkes ülkesine göre muamele görüyor. Şuan Afrika'da süper güç olan bir ülke olsa kimse siyahilere laf edemezdi. Sen Türksün istesen de istemesen de şuan Türk olarak görülüyorsun. Belki soyun Türk olarak görülmeyecek ama şuan öylesin. Diğer ülkelerde öne çıkan yabancıların ırkına bak. Hicbirinin ülkesi TR gibi bir durumda değil. Ayrıca zaten dediklerine gözümde değerin kalmadı ülkenin pasaportuyla yurtdışına git,parasını ye,ailen sülalen yesin ama ülkeden banane demek ne bilim yani.

Evet, banane? Ben bu dünyaya kimseye hizmet etmek için gelmedim, kendim için geldim.
Yaşım küçük değil, YouTube'dan falan gördüklerimle de konuşmuyorum. Amerika'da milyonlarca mülteci var ekonomisi bitti mi? Güzel bir bölümden mezun olup gideceğim zaten, bulaşık yıkamaya niyetim yok. Senin niyetin belli, uzatmayacağım.

Alevi olduğu için sevmiyor yaşlı kitle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…