Kılıçdaroğlu neden sevilmiyor?

1. çok fazla seçim kaybetmesi.
1 sebep yeter.

Senin milletin CS:GO ve LoL gibi yerlerde bile saygı görmüyor, bir oyuna giriyoruz ırkçılık orada bile dizboyu, yanlış düşünüyorsun hiç yabancı ülkeye gitmediğin için.

Hayatamın uzun bir bölümünü Almanya'da yaşaadım ve bu dediğin görüşe katılmıyorum çünkü dünya sadece 18 yaş altı "gamer"lardan ibaret değil.
Onlar azınlık ve her ülkede var.

Tamam İslam'cı. Ben medeniyet tarafındayım, Bedevi tarafında değil.

Kimse sana Bedevi ol demiyor dostum. Veya sen hangi taraftasın diye sormuyor. İnsanlardan düşünce almak için açtığın bir konuda neden insanların fikirlerini değiştirmek istiyorsun anlamış değilim. Madem böyle bir şey yapmaya çalışıyorsun o zaman neden konunun ismini "Kılıçdaroğlu neden sevilmiyor" yaptın?

Kimsenin fikrini değiştirmeye uğraşmam, ben kurtarıcı melek değilim. Rezil kalmak isteyen kalsın.

AKP seçmeni kafirlikle, CPH seçmeni İslamcı olmakla suçluyor. Komik gerçekten.
CHP'nin de sevmediğim yanları var, ama ben kötünün iyisini tercih ederim. Bedeviliği değil.

İdeolojiler belli sınırlardan kendisini arındıramayan insanların tercihidir. Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş insanların bu ülkede çoğunlukta olması gerekir ki ilerleyebilsin. Vasıflı ya da vasıfsız ideolojileri önemseyen, dogmatik düşünenlerin ve kendi cebini düşünenlerin bu ülkeden gitmesi bizlere hiçbir şey kaybettirmez. Güle güle.

İdeolojileri desteklediğimi kim söyledi? Ben sadece Atatürk'ü seven biriyim, daha fazlası değil. Bir kimseye ya da şeye bağlı kalmak için doğmadım.

İdeolojileri desteklediğimi kim söyledi? Ben sadece Atatürk'ü seven biriyim, daha fazlası değil.
Kişi değil ideoloji önemli diye konunun ilk sayfalarında bahsetmişsin. Ne yazdığından haberin yok dostum senin.

Kimsenin fikrini değiştirmeye uğraşmam, ben kurtarıcı melek değilim. Rezil kalmak isteyen kalsın.

CHP'nin de sevmediğim yanları var, ama ben kötünün iyisini tercih ederim.

Sözlerinden pek öyle anlaşılmıyor. Eğer insanların fikirlerini almak istiyorsan konuyu tartışırken kimseyi aşağılamamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…