Kılıçevi'nden katana alınır mı?

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Kılıçevi güvenilir midir? Katana almak istiyorum, çelikten yapıldığını söylüyorlar.

Güvenilir geldi bana, hatta bayağı hoşuma gitti. Alınır bence.

Doğru düzgün bir kılıç olsa böyle komik fiyatlara satmazlardı diye düşünüyorum. Gidip Japonya'dan orijinal katana alın demiyorum da kardeşim az biraz işçilik, kalite olacak hobi amaçlı aldığın üründe de.

Yorumlara bak alayı "kardeş ekmek kesiyür mü? kaç günde kargo geliyür?" diye 5 yıldız vermiş. Bu tiplerle aynı katanaya sahip olacaksın.

Bunun satışı neden bu kadar kolay? Bu arkadaşın aldıktan sonra diğer günü beni ya da başka birini kesmeyeceği ne malum?

Bunun satışı neden bu kadar kolay? Bu arkadaşın aldıktan sonra diğer günü beni ya da başka birini kesmeyeceği ne malum?

Her kesici alete ulaşım kolay. Hali hazırda eline bir kasap bıçağı ya da satır alabilir herhangi birisi ve şu sözde katanadan daha çok tehlike yaratır.

Her kesici alete ulaşım kolay. Hali hazırda eline bir kasap bıçağı ya da satır alabilir herhangi birisi ve şu sözde katanadan daha çok tehlike yaratır.
Hocam bi ara katanayla dışarı çıkıp milleti kesenler oldu, normal bıçak değil bunlar. Kontrollü satış yapılması lazım yine de.

Hocam bi ara katanayla dışarı çıkıp milleti kesenler oldu, normal bıçak değil bunlar. Kontrollü satış yapılması lazım yine de.

Kesiyorlar da o cinnet geçiren kişiye bağlı. Katana yasaklasan döner bıçağıın sallayacak, kafana balyoz indirecek. Yani bu bir çözüm değil. Amerika'daki gibi ateşli silahları serbest bırakırsın bu sefer katanayı alan yer kafasına mermiyi. O zaman da millet iyice kontrolü kaybeder.

Kısaca bu çok karmaşık bir olay maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…