Kılıf alırken neye dikkat edilir?

Gölge Hayalet

Hectopat
Arkadaşlar kılıf alırken ben hep şu ana kadar hangisinin deseni güzelse onu alıyordum. Şimdi kılıf alacağım telefona öyle çok önemli bir olay var mı alırken dikkat etmem gereken?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım yok. Şeffaf almanı tavsiye etmem. Kirleniyorlar ve temizlenmiyor

Arkadaşlar kılıf alırken ben hep şu ana kadar hangisinin deseni güzelse onu alıyordum. Şimdi kılıf alacağım telefona öyle çok önemli bir olay var mı alırken dikkat etmem gereken?
Kauçuk / Silikon kalitesi. Kalınlığı mesela dirrrekt olarak sıcaklığa devasa etkisi oluyor.

Eğer kalın sıfır bir ekran koruyucun varsa telefonu tamamen ekranın içine doğru saran kılıfları alırsan ekran koruyucuyu çok kısa sürede kaldırabiliyor. Onun dışında biraz yumuşak olursa daha iyi olur yoksa darbeyi direkt olarak telefona iletir yumuşak olsunki iyi emsin o yüzden metal kılıfları tercih etme kaliteli silikondan çok kalın olmayan birşey seçersen iyi olur.

Yumuşaklık da direkt olarak dayanıklılığa etki eder

Amacına göre değişir, amacın telefonun korumasıysa:
ekranla kılı arasın biraz daha fark olacak kutu gibi düşün yere düştüğünde ekrana doğru kılıf yere çarpacak ekran bie tık yüksekte kalacak.
Amacın güzel durmasıysa: zaten bu senin zevkim ben yorum yapamam.
Ek olarak kartlarını koyabileceğin, kamersyı kapatabileceğim ya da arkasında bi çelik olan böyle sabitleyebileceğim kılıflar ver hiç önermem. Kamerası kapananlae çabuk kopuyor k kamera akapatma şeyi, askısı olanlar kablosuz şarda aşırı ısınıyor, kartvizitliler se telefonun içindeki mıktatıslar yüzünden zarar görebiliyor ya da yine kablosuz şarja koyarsan özeliklerini kaybediyor.
Sana tavsiyem güzelinden dayanıklı bir kılıf alman telefon markasını verirsne bi bakalım

Dedikleri gibi şeffafın rengi sararıyor yani görüntüsü kötü oluyor. Alacaksanız malzemesinin sert görünmesine iç yapısına biraz bakın telefonu tam sarsın. Ucuz silikon kılıflarda telefonun etrafında boşluk kalıyor toz kaçıyor vesaire.

Hocam faydalanmak gibi olacak ama Redmi Note 8 Pro kullanıyorum önereceğin marka var mıdır? Spigen kılıflardan çok memnunum ama telefonuma uyumlu bulamadım.

Yok öyle kartlık martlıkla uğraşmam. Benim tek amaç canlı bir renkte görünsün bide korusun telefonu işte.

Yumuşaklık da direkt olarak dayanıklılığa etki eder
yani yumuşak mı olmalı ?

Evet
Yok öyle kartlık martlıkla uğraşmam. Benim tek amaç canlı bir renkte görünsün bide korusun telefonu işte.

yani yumuşak mı olmalı ?
Yumuşak olmalı

yani yumuşak mı olmalı ?
Bu yüzden internetten değil telefoncudan almanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…