E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 495 Çözümler 2 7 Nisan 2025 #1 Bu aralar kılıf arayışında olduğum için sürekli reklamı çıkıyor. Alan, deneyimleyen var mı? Görüntüsü farklı duruyor, dikkat çekici. Alınır mı? Tüm Ürünler Kilif Case kilifcase.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
Bu aralar kılıf arayışında olduğum için sürekli reklamı çıkıyor. Alan, deneyimleyen var mı? Görüntüsü farklı duruyor, dikkat çekici. Alınır mı? Tüm Ürünler Kilif Case kilifcase.com
XeAx Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #2 Efe KIPKINER dedi: Bu aralar kılıf arayışında olduğum için sürekli reklamı çıkıyor. Alan, deneyimleyen var mı? Görüntüsü farklı duruyor, dikkat çekici. Alınır mı? Tüm Ürünler Kilif Case kilifcase.com Genişletmek için tıkla... Hocam geç kalmışım keepersten alabilirsiniz.
Efe KIPKINER dedi: Bu aralar kılıf arayışında olduğum için sürekli reklamı çıkıyor. Alan, deneyimleyen var mı? Görüntüsü farklı duruyor, dikkat çekici. Alınır mı? Tüm Ürünler Kilif Case kilifcase.com Genişletmek için tıkla... Hocam geç kalmışım keepersten alabilirsiniz.
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 495 Çözümler 2 30 Temmuz 2025 #3 XeAx dedi: Hocam geç kalmışım keepersten alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Temu'dan aynı modelini aldım, hiç güven vermiyor, elimden kayıp düştüğü oldu, elde duruşu rahat değil. Çıkardım koydum dolapta duruyor.
XeAx dedi: Hocam geç kalmışım keepersten alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Temu'dan aynı modelini aldım, hiç güven vermiyor, elimden kayıp düştüğü oldu, elde duruşu rahat değil. Çıkardım koydum dolapta duruyor.